Glossybox februari 2017

Årets andra Glossybox hann droppa ner på hallmattan dagen innan vi for iväg på sportlov. The Love Box, med underrubriken "Fall in love with your life" är en hyllning till kärleken, till dig själv och till ditt liv. Min box innehöll: 


❤ Ansiktsmask med marockansk lera från Mudmasky. Den rengör, återfuktar och balanserar pH-världet i huden med naturliga ingredienser. Jag har tyvärr inte hunnit testa än. 

❤ Parfymen L'Eau de Rose från det franska parfymhuset Jeanne Arthes. Doften beskrivs som feminin, fräsch och sofistikerad, jag tycker den luktar rätt sliskigt av artificiell ros. 

❤ Ergonomisk ögonfransböjare från Pick and Pinch. Den är designad med en speciell vinkel för att passa alla ögon. Ska enligt reklamen få ögonfransarna att förbli i perfekt form hela dagen (tvekis på den). Den tillhörande lilla påsen är både praktisk och bedårande!

❤ Duschgel från Garnier Respons nya kroppsvårdsserie. Den innehåller argan- och kameliaoljor, för dig med torr hud (dvs alla svenskar vintertid). Jag älskar duschprodukter med olja i, min favorit från Nivea har jag haft i flera år. Kanske den här blir min nya favorit om den luktar gott! 

❤ Läppbalsam från Beauty Made Easy. Mjukgörande med hjälp av naturliga oljor, återfuktar och ger skydd mot kyliga temperaturer. Jag fick orange, men det spelar mindre roll eftersom det inte ger någon färg. Fantastisk konsistens och effekt, en vinnare!