Mello - Inför deltävling 3

På lördag är det dags igen, deltävling nummer 3 sänds från Växsjö. Enligt flera är det här det starkaste startfältet, enligt mig i alla fall det mest svårtippade...

1. I can't go on med Robin Bengtsson. Jag gillar Robin B och jag tokgillar Robin Stjernberg, en av upphovsmännen till låten! På den minut av bidraget som släppts idag når låten aldrig till refrängen, men jag väljer att våga satsa på till final den ändå.   
2. Snurra min jord med Krista Siegfrids är ett sött, småtöntigt bidrag med nonsenstext. 
3. Kiss you goodbye med Anton Hagman hade klarat sig bättre i ett annat heat, jag tror inte han kan hävda sig mot FO&O och Robin. 
4. Gravity med Jasmine Kara är svårtippad. Låten låter ojämn, jag tror att hon kan lyfta eller falla platt beroende på sitt framträdandet live på lördag. 
5. Boogieman blues med Owe Thörnqvist. Ja, ni. Här har vi en alldeles underbar, tvättäkta boogie woogie-låt som osar 50-talet och uppmanar till dans. Owe fyller 88 år i år och rösten i behåll - imponerande! Når han fram till publiken? Ut ur TV-apparaterna? I så fall har vi årets skräll här:)! 
6. Crusified med Bella & Filippa känns välbekant, den låter som flera andra låtar. Men den är bra och jag är ju svag för stämsång. Svårtippad! 
7. Gotta thing about you med The FO&O är starkast i startfältet, klockren pop! Dessutom är de här gulliga grabbarna superpopulära, en garanterad finalplats. 
 
Jag tror att: Robin B och FO&O går till final
Jag tror: Bella och Filippa går till Andra chansen. Vem mer? Jag hoppas någonstans på Owe Thörnquist:), men tror väl kanske snarare på Anton. 
 
#1 - - Lene:

Jag har faktiskt inte sett någon av de andra deltävlingarna. Jag och mannen skulle varit på plats i lördags när det gick i Malmö, men jag blev jättedålig så vi fick hoppa det.
Jagt tycker det är oerhört strongt av Owe Thörnquist att vara med i mello. Men som de säger, är åldern bara en siffra, så orkar han är det klart han ska vara med.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Visst imponerade han!? Din stackare som missade delfinal 2!
Annapannapuff

#2 - - floweroffame:

Tack för uppdateringen av kvällens bidrag. Då vet jag vilka som är tippade. Ha en härlig helg. Kram Pernilla

Svar: Tack! Det blev en härlig kväll ocv en stor skräll:).
Annapannapuff