Shopping i Ft Lauderdale

Fördelen med jetlag just nu är att vi hinner mycket på dagarna! Kvällarna försvinner däremot i ett trötthetstöcken...

Nu har vi lämnat Fort Lauderdale. Vi bodde perfekt vid stranden och hade en mindre galleria bara 15 minuters gångväg därifrån (The Galleria at Fort Lauderdale) och i den började resans shopping. Där fanns Abercrombie & Fitch, American Eagle, Godiva (för den som gillar choklad), Gap, Michael Kors, H&M, Victorias Secret, Apple Store och Mango. Jag gillade blandningen, det fanns gott om mat- och fikaställe och storleken var överkomlig - en mycket bra start!
 
Vi har också hängt vid poolen, doppat tårna i havet (fullt badbart!) och åkt flodbåt på kanalerna. 
 
 
På vägen söderut så tog vi en avstickare till Sawgrass Mills, Floridas största och USA:s sjätte största outlet, med över 350 butiker. Jag personligen är inget fan av outlets (eller stora reor), jag föredrar lugn och ro, bra service och normalt utbud framför hysteri, oreda och udda plagg och storlekar. tenderar jag att köpa saker som inte riktigt är rätt bara för att de är billiga. Ska du till Sawgrass Mills? Planera ditt besök! Stället är GIGANTISKT och det är omöjligt att hinna/orka allt. Mina tips:

-Starta mätt, belåten och koffeinstinn.

- Klä dig smart. Sätt på dig klänning/kjol eller lösa shorts så att du lätt kan prova kläder. Ha med en kofta, det är lite kallt inomhus i AC:n. Sätt på dig bekväma skor! 

-Ta med en liten flaska vatten, energi i form av choklad eller liknande (långa köer till kioskerna) och en huvudvärkstablett (ljudnivån är hög). 

- Dela upp er efter förväntningar och önskemål. Det är STORT och nästan omöjligt att hitta varandra, så stäm träff efter några timmar i stället. Att vänta på varandra utanför affärer är svårt eftersom köerna varierar jättemycket.