Annapannapuff

Celine Dion
 

Jag "hittade" Celine Dion 1988, när hon tävlade för Schweiz i Eurovision Song Contest och föll naturligtvis för hennes otroliga röst. Någon som minns Ne partez pas sans moi?

För 20 år sedan, 1997, skulle Celine Dion på Europa-turné. Den innehöll en konsert i Sverige, i Göteborg, på Ullevi. Jag köpte biljetter tillsammans med en jobbkollega, vi bokade tågresa och skulle få låna en kompis lägenhet i Göteborg. Allt var planerat och klart och vi var tokladdade! Sedan ställdes hela turnén in, pga att Celines man fick cancer. 

Nu kommer hon till Sverige igen, söndagen den 17/6 spelar hon på Tele 2 Arena här i Stockholm OCH JAG HAR BILJETTER! Snälla, håll nu tummarna för att konserten blir av den här gången:)! 
Nya skor

Ok, mitt liv är inte förändrat - men helt klart förbättrat!

 
Skorna är från Zara (Guldiga skor) och ska följs med till Miami på sportlovet! Och till Spanien i sommar, där tror jag de kommer trivas! 
 
Brunch

Idag tog vi en tur ut till Ekerö för att äta brunch på restaurang Jungfrusund. Tyvärr var det ingen buffé, utan en brunchtallrik de erbjöd, men vi var nöjda ändå. De amerikanska pannkakorna var grymma!

Ännu en helgrå dag, jag tror jag längtar mer efter färger än själva våren just nu!