Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Celine Dion

Publicerad 2017-01-31 23:00:00 i allmänt,

 

Jag "hittade" Celine Dion 1988, när hon tävlade för Schweiz i Eurovision Song Contest och föll naturligtvis för hennes otroliga röst. Någon som minns Ne partez pas sans moi?

För 20 år sedan, 1997, skulle Celine Dion på Europa-turné. Den innehöll en konsert i Sverige, i Göteborg, på Ullevi. Jag köpte biljetter tillsammans med en jobbkollega, vi bokade tågresa och skulle få låna en kompis lägenhet i Göteborg. Allt var planerat och klart och vi var tokladdade! Sedan ställdes hela turnén in, pga att Celines man fick cancer. 

Nu kommer hon till Sverige igen, söndagen den 17/6 spelar hon på Tele 2 Arena här i Stockholm OCH JAG HAR BILJETTER! Snälla, håll nu tummarna för att konserten blir av den här gången:)! 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2017-02-01 17:07:08

Har du sett klippet på Tommy Körberg och Dion då de sjunger duett? Låten från Skönheten och Odjuret? Om inte, in genast på Youtube =)
Jag håller tummarna!

Svar: Där kan man snacka om dream team❤!!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela