Mitt 2016 del 1

2016 är slut och efter en snabb summering går det väl inte till historien som det bästa året någonsin. Året har innehållit alldeles för mycket gips och smärta för min smak, men samtidigt också en hel del träning i perioder, flera roliga resor och en mängd fotografier! 

Januari: Januari var en riktigt kall månad. Vi var på begravning av en fin vän och det kändes precis som vädret, kallt och meningstlöst. Kattungarna växer och frodas och utvecklas till två starka personligheter❤. 
 
Februari: Vi överraskar en 70-åring som inte vill firas, min mor, med kalas och samtliga barn och barnbarn på plats. Lite skridskois gör att drömmen om ett helt Vikingarännet lever kvar på min bucket list, foten orkar faktiskt några kilometer! 
 
Mars: Jag leasar en egen bil, en söt, liten, röd Kia. Vi drar till London på 40-årskalas och möter våren. Årets första danstävling går av stapeln. 
 
April: Våren är här! På påsklovet åker vi till Spanien och möts av riktig värme. Körsbärsblomningen i Kungsträdgården förevigas. 
 
Maj: Grillsäsongen hos stater Yster tar fart. Båten sjösätts och seglingssäsongen är ett faktum. 
 
Juni: Jag och min vänsterfot går igenom ytterligare en mobilisering i narkos, den här gången med och efterföljande gips i tre veckor. Midsommar firas ombord på båten, vid en stadig och stabil brygga så att även svaga fötter klarar att ta sig av och på:). Efter midsommar börjar sommarn på riktigt och vi drar till Spanien igen, vårt semesterhem❤.
 
#1 - - Lene:

Det låter som ett bra år ändå tycker jag. Gips och smärta till trots.
Ha en fin dag min vän

Kramar
Lene

Svar: Jadå, synd att klaga för mycket! Gott nytt!
Annapannapuff

#2 - - Anna:

Ibland säger verkligen en bild mer än tusen ord =)

Svar: :)!
Annapannapuff

#3 - - Anonym:

Summering av året är en fin återblick även om livet kanske både varit upp och ner. Ha en god fortsättning på 2017
Kram Kajsa

Svar: Jag håller med:)!
Annapannapuff

#4 - - Floweroffame :

Så fina bilder på vad ni gjort. Tråkigt med din fot. Hoppas 2017 bjuder på bättre dagar utan gips och smärta. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar: Taxk, jag håller också tummarna för det:)! Kram
Annapannapuff