Mitt 2016 del 2

Här kommer den rafflande fortsättningen av min årskrönika! 

 
Juli: En hektisk semestermånad:). Första halvan tillbringar vi i Spanien, där jag som vanligt tar en MÄNGD bilder. En badbild på dottern vinner ett pris, en utmärkelse på en fotosida på Instagram! Efter Spanien packar vi snabbt upp och packar om och drar till Santorini, denna solkyssta, grekiska pärla. Vilka otroligt vackra vyer! Lite segling hinner vi också. 

Augusti: Segling får starta och avsluta semestern. Första arbetsdagarna åker jag med jobbet till Prag, en trevlig resa med mycket ny input och självklart lite tjeckiskt glas:). Pokémon Go fångar även mig i sitt nät. 

September: Vi drar med oss mor och far till Spanien för att stänga sommarstugan för säsongen. Sista seglingen för säsongen är också ett faktum. Tyvärr blev det inget kräftfiske för oss den här hösten, men en kräftskiva hann vi med! 

Oktober: Månaden innehöll två danstävlingar och mycket ont i foten. Det onda i foten blir värre och värre och visar sig till slut vara ett benmärgsödem och en stressfraktur. Gipset blir som tur är en avtagbar sort, som ska sitta kvar i 8 veckor:(. 

November: I början av månaden får Stockholm 50 cm nysnö, det mesta på drygt 100 år! Trött på gips och krycka:(, men 25 % sjukskrivning gör att jag i alla fall orkar lite julpysslande. 

December: En fullspäckad och rolig månad, även om allt tar längre tid med foten i kläm. Någon vecka innan jul slänger jag kryckan och går mer och mer utan gipset - frihet! Nu är det bara rehab kvar... Självklart måste mitt enda fynd från 2016 års mellandagsrea vara med på bild, mina gyllene renar:)! 

Ett år med mycket högt och lågt, men det är väl så livet ser ut?! 2017 har börjat bra, jag tar små promenader varje dag och just nu är hela familjen i Småland hos mor och far och snön har just kommit, någon vecka för sent - men ändå! 
#1 - - Min Lilla Kokvrå:

God fortsättning, Anna!
Tänk ändå vad mycket man hunnit med under ett år när man blickar tillbaka.
Dagarna och åren har en tendens att bara rusa förbi utan att man reflekterar kring vad som egentligen händer.
Att gå tillbaks och minnas är nog klokt.
Svårt bara att ta sig tid till det, tycker jag.

Önskar dig fortsatt bättring med foten och att ditt 2017 blir ett riktigt gott år. Kram Birgitta

Svar: Tack❤! Jag tror på 2017! Kram Snna
Annapannapuff

#2 - - Lene:

Det låter som du ändå haft ett fantastiskt 2016. Ond fot till trots.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Jadå, jag ska inte klaga allt för mycket:)!
Annapannapuff