Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Surprise!

Publicerad 2017-07-31 12:00:00 i resor,

Vi har mörkat ett projekt från barnen den senaste dagarna, allt för att få överraska dem igår kväll.

Det har blivit några turer till olika möbelvaruhus de här första dagarna i Spanien och till slut hittade vi rätt - på IKEA, av alla ställen! Vi har letat nya utemöbler. Vår dröm/min vision har varit en låg loungesoffa med många kuddar i, som är som gjord att hänga i på morgonen innan solen steker, på eftermiddagen efter strand- eller poolhäng och efter middagen när det ska spelas kort. 

 
Ta da! Jag är så nöjd! Jag och maken firade redan häromdagen, i smyg och nu i natt, strax innan klockan 02.00 (planet var försenat) firade vi alla tillsamman❤️. Kvar på önskelistan står några kuddar till och ett parsoll som går att tilta (liksom, luta). Och gärna en flaska Bollinger rosé till! Den flaskan var bland de topp-tio jag någonsin druckit i bubbelväg! 

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela