Annapannapuff

Surprise!

Vi har mörkat ett projekt från barnen den senaste dagarna, allt för att få överraska dem igår kväll.

Det har blivit några turer till olika möbelvaruhus de här första dagarna i Spanien och till slut hittade vi rätt - på IKEA, av alla ställen! Vi har letat nya utemöbler. Vår dröm/min vision har varit en låg loungesoffa med många kuddar i, som är som gjord att hänga i på morgonen innan solen steker, på eftermiddagen efter strand- eller poolhäng och efter middagen när det ska spelas kort. 

 
Ta da! Jag är så nöjd! Jag och maken firade redan häromdagen, i smyg och nu i natt, strax innan klockan 02.00 (planet var försenat) firade vi alla tillsamman❤️. Kvar på önskelistan står några kuddar till och ett parsoll som går att tilta (liksom, luta). Och gärna en flaska Bollinger rosé till! Den flaskan var bland de topp-tio jag någonsin druckit i bubbelväg! 
Veckan som gått (v 30 2017)

☀️ Jag började veckan med att jobba måndag och tisdag. Sammanfattningsvis var det kanonkul att jobba som barnmorska igen, men lite jobbigt för foten. 

☀️ Efter jobbet i måndags blev det After Work med maken. Vi valde spanskt, för att acklimatisera oss och hamna i rätt stämning:).
 
☀️ I tisdags var det sista-minuten-ärenden och packning som gällde. 
 
☀️...innan klockan ringde 04.00 och det var dags att gå upp. Mot Spanien! 
 
☀️ Vi landade runt lunch och hann med två möbelvaruhus i Malaga i jakt på bra-att-ha-saker innan vi slutligen shoppade mat och kånkade in allt (två trappor upp och en sedan en trappa ner). 
 
☀️ Äntligen här! Vi hade sparat en flaska Bollinger rosé för att fira❤️
 
☀️ Det är så lagom varmt! När det är strax under 30 grader är det inga problem att motionera på dagtid! Jag är SÅ lättad! Crosstrainer hemma och på hotellet i Malaga (hurra!) varvat med promenader med och utan stavar. 
 
☀️ Vi tillbringade ett dygn på hotell i Malaga för att kunna njuta ordentligt av staden och hinna se alla sevärdheter som finns. 
 
 
☀️ Söndag = barnen kommer! Strax innan midnatt landar de och jag längtar så mycket! När de kommer till lägenheten väntar midnattsmys på altanen, alkoholfri Sangria och kallskuret är beställt. 
 
 
 
 
 
 
Egenodlat

Vårt citronträd såg konstigt ut (angripet av något?) redan förra året, men bar ordentligt med frukt. I år ser frukten ut så här: 

De gröna frukterna är mindre än en normal stor lime, de gula, tja... Typ stora som plommon. Nu är trädet rejält beskuret och så hoppas vi på nästa år. Till dess pallar vi eller handlar på marknaden:), en GT är ju ingen GT utan citron i!