Glossybox - The jungle box

Junis Glossybox har äntligen kommit! Den har hämtat inspiration från djungeln och är otroligt snygg i designen: 

 
Min box innehöll:
❤ Torrschampo från Maria Nila. Den här produkten kanske inte har så mycket med djungel att göra, men den luktar otroligt fruktigt:)! Sprayen är rätt fuktig, men ger inte den där vita hinnan i hårbotten som lätt Batiste's torrschampo gör. Håret blir mer strävt än fräscht, men jag ska testa vid fler tillfällen. 
Amazonian Saviour Multi-Purpose Balm. En ny produkt från The Body Shop med endast 9 ingredienser. När du köper produkten, som hjälper torr hud och skyddar märken i huden mot solen, stödjer du samtidigt TBS's projekt Bio-Bridges. Det låter ju toppen, men produkten kommer inte bli min nya favorit. Det är en hård salva som luktar riktigt unket. Utan parfym är en sak, läskigt lukt en annan. Jag har testat den och den känns rätt oljig på huden. Det här är kanske en bra produkt, men fy för lukten! 
❤ After Sun Lotion från Monu Professional Skincare. Krämen luktar som alla (?) Monu's produkter väldigt starkt av citrus och det är ingen angenäm och lugnande doft - vilket jag tycker hör en After sun lotion till. Satsa på en från Rituals serie The Ritual of Karma istället! 
Banana Setting Powder, från Bellapierre. Löspuder i en gul ton som hjälper dig att korrigera röda toner i huden och jämna ut hudtonen. En multiprodukt som kan användas som concealer, ögonskuggsbas och highlighter. Färgen blir fint guldig på min bleka hud, men hur fungerar den gula tonen på mörkare hy? 
❤ Glow Milk Illuminating Milk från The Beauty Crop. Ännu en highlighter, två i samma box känns lite klumpigt? Den här är otroligt snygg i färgen och skulle i en annan flaska kunna aspirera på det ultimata sommarnagellacket. Som highlighter är den för glansig för mig, den blir liksom blank på huden. 
 
En helt ok box, men inget stod ut och det fanns ingen produkt jag riktigt fastnade för. Men, smaken är som baken. Snyggast och mest användbar den här månaden var själva boxen:)!