Veckan som gått (v 29 2017)

☀️ Dags att jobba som barnmorska! Supertaggad rusade jag in på min gamla arbetsplats förra måndagen och åh, vad jag känner mig välkommen där❤️! Lite trött i fredags, dock:).

☀️ I tisdags kväll  var jag dopförrättare, den lilla var en katt och jag skötte uppdraget med den äran (tyckte jag själv). Vi skålade och döpte i bubbel från Luxemburg, det fungerade utmärkt! 

☀️ Onsdag = lillördag = After Work! Jag mötte upp min fantastiska kollega Lisa och pratade bort en massa timmar. Vi möttes på en spansk restaurang, Caliente, eftersom hon just varit i Spanien och jag längtar dit. De har grymma gambas pil-pil, dvs räkor i vitlök, och cavan är inte så dum den heller:). Caliente Tapas Bar (http://caliente.se/) finns på fem ställen runt om i Stockholm. 

☀️ Torsdag kväll bjöd på champagneprovning! En fantastisk upplevelse i strålande kvällssol. 

☀️ I fredags åkte barnen med sin far på en veckas semester i Medelhavet, alltid lika jobbigt att ha dem på större avstånd än normalt.

☀️ Helgen har mest gått till vila, foten tycker att det varit tufft att jobba heltid samt träna. Det har blivit en hel del tid på crosstrainern samt promenader i veckan, jag är lite manisk för tillfället... Resväskorna är nu framplockade och nedräkningen har börjat, på onsdag drar vi till Spanien!