Veckan som gått (v 28 2017)

☀️ Veckan började med att vår mini-segelsemester avslutades med en riktig dundersegling hemåt, i perfekti vind.  

☀️ I tisdags blev vi fulltaliga då maken åkte tur och retur till Stockholm över dagen och hämtade sin dotter och katterna. 
 
☀️ I onsdags fyllde pappa 75 år, vilket firades med en tågresa på smalspårig järnväg och en grillmiddag med tema lamm. 
 
 
☀️ I fredags var det fest för jubilaren, med lekar, god mat och hemmagjorda prinsesstårtor. 
 
☀️ I lördags återvände vi till Stockholm, home sweet home. 
 
☀️ Idag, söndag, har vi firat näste födelsedagsbarn, vår isländske granne har också fyllt 75 år. Vi åt och drack gott på restaurang Sjöpaviljongen här i Bromma.
 
☀️ Hur går det med träningen då? Det har blivit några pass på motionscykel (Småland) och crosstrainer (Bromma) varvat med vardagsmotion och promenader, med och utan stavar. Igår gick jag drygt 7 km, en ovan och härlig känsla! Visst hade jag ont efteråt, men på något sätt är smärtan mer ok när jag vet var den kommer ifrån, det kändes liksom som om det var värt det! 
 
I morgon bryter jag semestern, tar tjänstledigt från min skolskötersketjänst och extraknäcker som barnmorska på en barnmorskemottagning. Nu är det ju Inte vilken barnmorskemottagning som helst, utan min tidigare arbetsplats, sweet memories❤️. Veckan som kommer är också fylld av en massa trevliga möten, jag passar på att träffa så många vänner jag kan innan Spanien. 
#1 - - Anna:

Härliga bilder! Så häftigt tycker jag att du går in och sommarjobbar på din semester. Kanske ett tecken på att yrkesvalet är det rätta =)
Hur länge blir ni i Spanien?

Svar: Vi kommer vara i Spanien 2,5 veckor i år, jag längtar SÅ!
Annapannapuff