Annapannapuff

Veckan som gått (v 30 2017)

☀️ Jag började veckan med att jobba måndag och tisdag. Sammanfattningsvis var det kanonkul att jobba som barnmorska igen, men lite jobbigt för foten. 

☀️ Efter jobbet i måndags blev det After Work med maken. Vi valde spanskt, för att acklimatisera oss och hamna i rätt stämning:).
 
☀️ I tisdags var det sista-minuten-ärenden och packning som gällde. 
 
☀️...innan klockan ringde 04.00 och det var dags att gå upp. Mot Spanien! 
 
☀️ Vi landade runt lunch och hann med två möbelvaruhus i Malaga i jakt på bra-att-ha-saker innan vi slutligen shoppade mat och kånkade in allt (två trappor upp och en sedan en trappa ner). 
 
☀️ Äntligen här! Vi hade sparat en flaska Bollinger rosé för att fira❤️
 
☀️ Det är så lagom varmt! När det är strax under 30 grader är det inga problem att motionera på dagtid! Jag är SÅ lättad! Crosstrainer hemma och på hotellet i Malaga (hurra!) varvat med promenader med och utan stavar. 
 
☀️ Vi tillbringade ett dygn på hotell i Malaga för att kunna njuta ordentligt av staden och hinna se alla sevärdheter som finns. 
 
 
☀️ Söndag = barnen kommer! Strax innan midnatt landar de och jag längtar så mycket! När de kommer till lägenheten väntar midnattsmys på altanen, alkoholfri Sangria och kallskuret är beställt. 
 
 
 
 
 
 
#1 - Floweroffame

Vilken härlig vecka. Njut av det fina vädret. Hade gärna också åkt till sol och bad. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar: Ja, den här veckan har varit riktigt bra:)! Njuter varje dag!
Kram
Annapannapuff