Picklad rödlök

Picklad rödlök är en ny favorit, introducerad i mitt liv av kära mor. Den är enkelt att göra, vansinnigt god, otroligt vackert och väldigt användbar. Jag använder den bland annat till hamburgare, till tacos, som tillhör till grillat kött och i sallader. Inläggningen är rätt söt, vilket gör att den i större utsträckning går hem hos barn och ungdomar, jämfört med rå lök. Testa, vet ja! 

 
 

Ingredienser

 
2 rödlökar
1 dl socker
1/2 dl ättika (12%)
1 dl vatten
 
Låt stå, gärna över natten. Kan förvaras i kylskåp i några veckor. Jag brukar fylla på en burk med lag varefter och plockar sedan bort den lök som eventuellt förlorat sin krispighet. 
#1 - - Lene A:

Picklad rödlök är sååå gott. Allra helat till hamburgare. Mums!
Ha en fin kväll

Kramar
Lene

Svar: Visst är det!? Detsamma!
Annapannapuff