Shopping och en sista solnedgång

De sista timmarna i Miami ägnade vi åt shopping. Vi fick faktiskt lite extra tid eftersom flygbolaget redan tidigt på morgonen meddelade två och en halv timme försening. Några fynd? Jo då, en hel del! Vi hann många butiker!

 
- Vackra snäckor i den otroligt fullproppade butiken Shellworld som vi hittade på vägen ut mot Key-öarna. Där hittade jag också grönt Margeritasalt att använda till drinkar! 
 
- Abercrombie & Fitch
 
Victoria's Secret (träningskläder och pyjamas) 
 
- Sephora
 
- Flip-flops från Tory Burch❤:
 

- Bästa outletsfynden hittades på Ralp Lauren Polo och Calvin Klein

- Godis i mängd från Dylans Candy Bar.

- American Eagle 
 
- Urban outfitters 
 
- Superdry
 
- Zara och H&M
 
- Michael Kors (present till världens bästa kattvakt) 
 
Nu är resan slut och vi är hemma i Sverige igen. Vad sjukt konstigt det känns att åka från 27 grader till två minus! Sista solnedgången fotograferade jag från bilen på väg till flygplatsen: 
 
 
#1 - - Anna:

Underbart. Är så pepp jag också nu! Jag har kanske tänkt köpa en skinnjacka om jag kan hitta någon billig, en söt sommarklänning är ju inte fel heller. O en eller annan drink ;-)

Svar: Det kommer gå galant:)!
Annapannapuff

#2 - - Floweroffame :

Vilken härlig resa ni gjort. Har kollat på alla era fina bilder. Visst känns det konstigt att komma hem till kylan igen. Vi kände samma när vi kom från Thailand. Välkomna hem igen. Kram Pernilla

Svar: Det är verkligen häftigt att på bara några timmar kunna gå från snö och kyla till värme! Lite jobbigare åt andra hållet...
Annapannapuff