Glossybox april 2017

Månadens box frontas av Alexandra Bring, inget känt namn för mig. Hon bloggar tydligen om träning och har ett eget träningsklädesmärke. Bring balance vill inspirera mig att hitta min inre balans, motivation och energi. Återigen en lite vag koppling till produkterna i boxen, men jag är (som alltid) nöjd ändå:)! 

 
I min box fanns: 
Rodial Glamolash Mascara XXL. Härligt, det är alltid roligt att få prova en ny maskara, jag håller lätt fast vid mina gamla favoriter. 
All In One Foot Cream från Footmender. 12 pumptryckningar per fot och dag ska fungera som fotbad, fil och kräm i ett, smidigt! Tyvärr luktar den inget vidare, men jag testar ändå. 
Seche Vive Instant Gel Effect Top Coat. Seche gör ju sedan länge de bästa överlacken, kanske det här är en ny favorit? Det här lacket vann kategorin "Årets nagelprodukt" på årets Swedish Beauty & Cosmetics award. Lacket läggs på torrt nagellack och ger en tjock, glansig yta som skyddar nagellacket. 
Gradual Tan Tinted Everyday Body Lotion från St. Tropez. En återfuktande, tonad BUS som används dagligen för att bygga upp en bränna. När det gäller brun utan sol.produkter tillhör inte St. Tropez mina favoriter, men som den tvättäkta glossie jag är testar jag självklart ändå:)! Eller kanske inte, dottern tog den just och sprang!
❤ Deliwash Cleansing Conditioner från Elgon. Ett rengörande balsam. Men för oss som inte tror på balsammetoden antar jag att det används som ett vanligt balsam? Eller? När det gäller schampo med balsameffekt har jag aldrig varit med om någon sådan kombinationsprodukt som faktiskt fungerar fullt u, men det kanske är skillnad när det är ettt rengörande balsam? Time will tell. 
 
 
#1 - - Gabriella på NordicFeel:

Hej Anna! Mitt namn är Gabriella, jag arbetar med marknadsföring och PR på NordicFeel.se, en av Nordens största skönhetsbutiker på nätet.

Jag skriver några rader till dig då din blogg kom upp då jag sökte på skönhetsvarumärket Hey Honey, eftersom produkten ingick i en Glossybox under förra året. Vi har nämligen som enda svenska e-handeln tagit hem varumärket Hey honey, produkterna kom upp på sidan igår! Här är länken: https://www.nordicfeel.se/varumarken/hey-honey

Kanske kan vara kul för dina följare!

Mvh Gabriella