Glossybox Morsdag limited edition

Årets Glossybox Mors dag limited edition innehåller 6 full-size-produkter! 

 
❤ Sheer Glo från Manna Kadar Cosmetics
En flytande highlighter som hyllas av bland andra Kim Kardashian. Det här är en mångfacetterad produkt som kan användas som shimmering lotion som den är eller blandad med din foundation, som rouge eller som ögonskugga. 
❤Stem cell cleanser från Rodial
Stamceller? Ja, från bergros:). En rengöring som också är en ansiktsmask, så mild att den kan användas dagligen, både morgon och kväll. Märket har en tydlig anti age-profil och är en favorit hos flera kändisar.  
❤ Läppstift från STYLondon.
Ett otroligt haussat, handgjort, läppstift med äkta blomblad och 24 karats guldflagor i! Färgen blir olika på alla, den påverkas nämligen av användarens pH-värde och kroppstemperatur.
❤Fransserum från Talika
En återfuktande gelé som ger långa, frisk, fylliga ögonfransar. Används under maskaran.
❤ Oval sminkborste från Glossybox
Åh, en sådan har jag velat prova! Den kan användas till puder, foundation och bronser och ska suga åt sig mindre av produkten och vara mer hygienisk än andra sminkborstar och svampar.
❤ Firming Fiji Fascial Treatmemt Oil från Monu
Mjukgörande olja för ansiktet som kan användas som nattkräm. Innehåller oljor från rosenträ och patchouli. 
 
En jättefin box med roliga produkter, dock kan jag bli lite trött på den klara anti age-profilen, det finns Ju mammor i alla åldrar! Magasinet som följer med innehåller bra tips på hur produkterna används och så ett inredningstips - hur du gör din egen blomkrans, som om alla mammor gillar sådant...  
 
Mina persoliga favoriter!