Annapannapuff

En danssaga från Göteborg
(null)

Helgen i Göteborg blev en milstolpe. Tävlingen, den sista för året och säsongen, hade färre antal tävlande par än vanligt och flera klasser slogs ihop. I standard tävlade dottern med partner mot både yngre och äldre, tre klasser slogs ihop! 

(null)
Jag älskar hur den rosa klänningen lyser på dansgolvet! 

Här kom de på en hedrande andraplats, bakom ett äldre par. Lite snöpligt, men eftersom de var så många par så fick tvån ändå två poäng och det är fler poäng än vad de fick på förra tävlingen då de vann! Lite konstiga regler, men poäng är poäng. 

I latin hann de gå ut på dansgolvet, där de fick stå och vänta medan beslut fattades och de återigen blev ihopslagna med en äldre klass. Nu kommer det roliga, i och med den hopslagningen blev de så många par att ettan fick hela tre poäng och ettan blev i det här fallet min dotter med partner! Vårt gång tre poäng! Det här betyder att de nu har uppnått full poäng och automatiskt flyttas upp en klass, till A-klass - den högsta klassen! Här jagas inte poäng, utan här rankas utefter tävlingsresultat. 
(null)
Lyckan var total! 

Efter tävlingen firade vi först med champagne och Citronfanta på hotellrummet, sedan med middag på en italiensk restaurang. Sen var det ett slitet gäng som slocknade rätt fort:).
Nu väntar nya utmaningar. Alla danser ska få nya, upphottade program och dessutom läggs en dans till i A-klass latin, Paso doble. Dessutom behövs en ny klänning med glitter. Fortsättning följer! 


#1 - Min Lilla Kokvrå

Är inte ett dugg insatt i dansens värld men förstår ändå hur mycket blod, svett och tårar det krävts för din dotter med partner att komma dit de nu är.
Så ett stort grattis till dem och lycka till i fortsättningen.
Och en stor kram till dig Anna, för jag misstänker att även du och andra vuxna runt i kring paret har lagt ner en hel del tid och tålamod på deras träningar och tävlingar.

Svar: Tack, snälla! Blev lite rörd av dina ord, för visst är vi flera i deras närhet som offrat mycket tid (och pengar!). Att vara dansmamma är otroligt roligt och stimulerande och stundtals lite utmanade:)! Det har varit en härlig helg, jag SÅ glad för deras skull och SÅ trött!
Annapannapuff