Annapannapuff

Rickard Söderbergs julshow 2017
Idag är det 46 dagar kvar till julafton och bara 23 dagar kvar till första advent! 

Vi har bokat biljetter till Rickard Söderbergs julshow Snödrottningen i början av december! Rickard Söderberg är en stor favorit hos mig och hans julshow med Arja Saijonmaa förra året, En klassisk jul , fick mig i perfekt julstämning! I år har han nya damer vid sin sida:) och håller till på Artipelag:
OM JULSHOWEN 

Rickard Söderberg har de senaste åren blivit en mer och mer känd karaktär. Han uppvisar en unik förmåga att blanda en förstklassig operastämma med en varm, folklig ton som gjort honom till ett välkommet inslag i underhållningsprogram som Körslaget och den ständigt återkommande  Melodifestivalen.

Snödrottningen på Artipelag är Rickards andra julshow och följer upp fjolårets En klassisk jul som han gjorde tillsammans med Arja Saijonmaa. När det gäller julmusik har Rickard även ett helt album i bagaget då han år 2016 släppte plattan Make the Yuletide Gay. I årets show kan vi förvänta oss att ensemblen stämmer upp i både svenska och amerikanska julklassiker, samt även kända stycken hämtade från operans och musikalernas värld.

Solister, utöver Rickard Söderberg själv, är Johanna Sannefors och Laine Quist. Musiken är arrangerad av meriterade dirigenten Nils-Petter Ankarblom, som till vanligtvis är kopplad till de amerikanska musikalscenerna. Det fem personer starka bandet rymmer Johan Reis på klaviatur, Mikael Bengtsson på slagverk, Hanna Remle på oboe och engelskt horn, Jon Lundberg på klarinett och saxofon samt Jon Lundberg på bas.


#1 - Le art de Vivre

Blir lite stressad av att det är så nära nu samtidigt som det är en mysig tid framöver. Tända ljus, glöggmys och julfester. Julfesten för mig i år blir med Världens snabbaste allsång...så roligt och galet
Kram Kajsa

#2 - Floweroffame

Så mysigt med julshow. Verkligen julstämning. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar: Ja, jag längtar! Rickard Söderberg är så härlig!
Annapannapuff