Tips inför helgen

(null)
Ett tomt glas och en tom påse? Kanske inte SÅ inspirerande...

Ja, ja, ibland åker kameran fram för sent:). Jsg har två helgtips, någonting att äta och någonting att dricka:
Först, har du smakat Estrellas linschips? Min dotter var först med att introducera dem i helgmyset och de är faktiskt jättegoda, godare än vanliga chips enligt mig! Sen om de är nyttigare än vanliga chips eller ej struntar jag i, chips är chips - ät något annat om du vill vara nyttig:)! Veganska är de i alla fall, bra att veta om du bjuder på dem. De finns i två smaker, dill & gräslök och sourcream & onion.
Tips nummer två är ett lite dyrare, 229 kr. Men för den summan får du ett ack så gott rödvin, nummer 6207 Black Stallion. Det här är en grym amerikansk Cabernet Sauvignon från Napa Valley och så här tycker Systembolaget: "Nyanserad, mycket fruktig smak med rostad fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, plommon, choklad, blåbär, kryddnejlika och kaffe. Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött." Perfekt till köttgrytan och viltsteken, med andra ord. Eller linschipsen;)! 

TGIF - Thank God it’s Friday


#1 - - Lene:

Liiite dyrt vin för min smak, men jag kan tänka mig att det är riktigt yammi.
Chips äter jag inte så där blir jag inte frestad. Men min syster är vegan så då kanske man kan köpa en påse inför kalaset nästa helg. Tack för tipset!
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: :)!
Annapannapuff