Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 45 2017)
Igår var en trött dag, därför postas veckans sammanfattning i dag istället: 

☀️ Veckan började med ont i ryggen. Det är som en låsning i ländryggen som kommer och går. Jag får ont av power walks och promenader men att stå på crosstrainern går bra?! Läkaren på vårdcentralen sa ryggskott, sjukgymnasten/fysioterapeuten har andra funderingar och har gett mig läxa till morgondagens återbesök. Som tur är går det bättre att sitta än att stå, vilket har passat veckans aktiviteter bra.
☀️Efter Halloween är det fritt fram att tagga jul! I veckan hade vi julsmakstest en kväll, där vi provsmakade gamla och nya julfavoriter. Vann gjorde Skogaholms pepparkaksdeg och Estrellas Tomteluvor, att vi gillar också gillar tomteskum och julmust är sen gammalt:)! 
☀️ Nytt nagellack. Jag gick från rött glittrigt till blått glittrigt: 
(null)
Inga katter kom till skada under denna improviserade photo shoot:), Lexi sov hela tiden hon agerade bakgrund/handstöd. 

☀️ Helgen har tillbringats i Göteborg. Vi åkte tåg (MTR Express) dit den här gången och det går på 3,5 timmar, superbekvämt! Valhallahallen var sig lik och danstävlingen blev en succé, i alla fall för oss:). Vi bodde på Hotel Heden Liseberg, de hade nämligen rum för fyra personer,  den här gången hade jag och dottern nämligen sällskap av hennes bästis och av äldsta kusinen, min systerson - vilket gäng vi var! På lördagkvällen var vi ute och svirade och jag tror sällan Espresso House haft ett sällskap så uppsluppna (och dessutom nyktra!) gäster som vi! 
☀️ Veckans största nyhet är att Espresso House släppt sina julsmaker! Det här innebär att pepparkaksmuffins och Tomtelatte är tillbaka! Lyckan är stor. #1 - Floweroffame

Tråkigt med din rygg. Hoppas du snart blir bättre. Nu kan jag också tänka mig lite julmys. Ha en härlig dag Kram Pernilla

Svar: Som tur är känner jag mig bättre i ryggen varje morgon! Kvällarna är värre... Men jag litar på att fysioterapeuten gör underverk. Snaaaaart första advent och då är det fritt fram för julen!
Annapannapuff