Veckan som gått (vecka 46 2017)

☀️ I måndags blev det ingen crawlkurs för mig, pga ryggont:(. Jag hade tagit en promenad tidigare under dagen och efter den släppte inte det onda och stela. Kanske var förra helgen tuffare än jag trott? 
☀️ Ännu en älskad kollega har sagt upp sig:(. Inom loppet av en månad kommer jag förlora mina favoritmedarbetare, en på varje skola! Jag försöker se positivt på det mesta, men det här är bara SÅ trist! För mig, alltså...
☀️ I tisdags var sonen och jag var på Phil’s Burger och deras tryffelburgare är ju helt otroligt god! Jag som inte är någon pommes frites-fantast gillar till och med deras pommes! 
☀️ Efter förra helgens dansvinster har projekt "leta A-klassklänning" startat. Några dansklänningar ska säljas för att göra plats för och finansiera nya, glittriga. 
☀️ I går, lördag, serverades det grillat hemma hos Syster yster, tydligen är det något vi gör året om:)! Det grillades kyckling och fläskfilé och till det serverades rotfrukter i ugn och goda såser. Som om det inte räckte så hade äldsta systersonen gjort en grym äppelpaj till efterrätt - det är lördagsmys, det! 
☀️ Idag, söndag var det brunch hos veckans födelsedagsbarn, en god historia i hjärtligt och intressant sällskap.
☀️  Idag är det också Elisabetdagen och jag, dottern och min mamma har namnsdag. Jag har faktiskt fått TVÅ fina namnsdagspresenter av min man! Den ena var nya skruvar till min crosstrainer, inklusive montering, så nu kan jag träna utan att ljudet stör alla andra:)! Den andra presenten var ett par gåstavar. Vi har ju bungystavar, men när det är halt och ryggen krånglar är vanliga stavar att föredra.
☀️ Ny vecka - nytt nagellack, jag trivdes aldrig med det förra: 
(null)

#1 - - Floweroffame :

Alltid gott med grillat. Här har vi också varit på brunch kalas. Väldigt trevligt. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Svar: Brunch är en trevlig uppfinning:)!
Annapannapuff