En mängd kallsupar senare...

Så där ja, nu kan jag crawla! 
Nej, så fort går det inte riktigt:), men jag har i alla fall tagit de första små stegen mot att lära mig. Jag köpte ett par simglasögon på lunchen idag, vilket visade sig vara en mycket klok investering. Nästa inköp gjorde jag direkt efter dagens lektion, jag är nu en stolt ägare av en näsklämma! 
(null)

Att lära sig crawla är otroligt roligt och sjukt jobbigt. Mina armar och axlar är tunga som bly redan nu, jag kommer antagligen inte orka lyfta dem alls i morgon. Jag svalde enorma mängder vatten genom att först helt glömma bort att andas och sedan andas på fel ställe. Men, övning ger färdighet! Nu tar jag med mina nya simgrejer och mina nya kunskaper till Spanien, här ska övas i poolen! 


#1 - - Min Lilla Kokvrå:

Att crawla är sjukt jobbigt. Jag blir så imponerad av dem som motionssimmar och ligger och nöter längd efter längd.
Jag simmar en gång i veckan och varvar då alla simsätten. Ja nästan alla, fjärilsimmet hoppar jag över ;)
Jag har simmat crawl till och från i många år men det är först nu som jag känner att jag behärskar att crawla en hel längd utan avbrott, pga av kallsupar och andnöd :)
Nästa steg är att göra en snygg vändning och fortsätta med en andra längd.
Lycka till med din crawlträning och ha det riktigt gôtt i Spanien.

Kram Birgitta

Svar: Det är min vision! Att kunna crawla längd efter längd, plöja snyggt och smidigt genom vattnet utan kallsupar:)!
Annapannapuff

#2 - - Floweroffame :

Låter roligt och spännande. Jag har aldrig kunnat crawla. Kanske något man ska ha på sin to do list. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar: Jag tänker mig att det är ett effektivt simsätt. Det är en bra träningsform och också bra att kunna om man faktiskt skulle hamna i vattnet ofrivilligt. Livräddande alltså:)! Vi var flera skraja individer i gruppen, det här blir en kul utmaning. Klart du ska testa!
Annapannapuff

#3 - - Lene:

Det är jobbigt tills man får in andningstekniken. Sedan går det bra. Jag har tävlingssimmat i mina unga dagar och crawl var det roligaste simsättet men också väldigt krävande.
Däremot har jag aldrig fått riktig kläm på fjärilssim. Ett riktigt häftigt simsätt tycker jag men skitsvårt att lära sig.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Vad häftigt att du kan! Förstår att fjärilsim är svårt, det SER svårt ut och liksom lite onaturligt... Åh, vad jag längtar till dess jag kan crawla ordentligt!
Annapannapuff