Glossybox september 2017 - The Autumn Effect

"Månadens box är inspirerad av naturen, som trots årstidernas förändringar alltid är ståtlig och stark." 
Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om designen. Mönstret är rätt coolt och färgerna är fina. Men när jag tittar närmare så ser jag en dödskall i mitten och vingarna (?) som syns bakom den ser ut att ha suttit på en mal... Tvekis! 
(null)
 
"Naturens föränderlighet under hösten finns även symboliserad i fler av produkterna i din box."
Som vanligt en något skev koppling, men jag är van och njuter av boxen ändå:)! I min box fanns: 
 
❤️Ansiktskräm från L'Occitane, Shea Light Comforting Face Cream är berikad med sheasmör som ska ge huden fukt och skydd. Jag är positiv till märket, sheasmör, doften och produkten så det här kommer nog bli en kärleksaffär! 
 
❤️ Multiprodukt från Dr Pawpaw, Original balm innehåller pawpaw från papayafrukten som ska ha läkande egenskaper. Den här halvhårda salvan (tänk Elizabeth Ardens Eight Hour Cream) kan användas på torr och irriterad hud, ge extra fukt till hår (?) och nagelband, användas som läppcerat och hjälpa till att hålla ögonbrynsformen intakt. Parfymfri. 
 
❤️ Ögonskugga från Hot Makeup. Chromefärgad ögonskugga, jättefin! I februariboxen fick jag en marmorerad ögonskugga från samma märke och den har blivit en av mina favoriter i sminkväskan. 
 
❤️ Rengöringsgel från Naobay. Equilibria gel to milk cleanser innehåller oliv- och mandelolja och ändrar textur i kontakt med vatten, från gel till rengöringsmjölk. Jag provar, men jag har mina rutiner och produkter och spanska, ekologiska Naobay kommer aldrig ta sig in bland mina favoriter. 
 
❤️ Kroppslotion från Cetaphil. Jag hade stora förväntningar på Restoraderm Body Moisturizer, deras rengöringstvål är ju SÅ bra! Det är inte den här krämen, dessvärre:(. Den är oparfymerad och luktar lätt unket, vilket funkar på vissa produkter (enligt mig), men inte just en kroppslotion. Dessutom är krämen svår att smörja in, det tar tid innan den försvinner in i huden. Jag kan tänka mig att testa den på typ torra armbågar. Kanske.
 
Det här var kanske ingen höjdarbox, men bara ögonskuggan räckte för att göra mig glad! Det var väl egentligen också den enda produkten med tydligt hösttema?
 
(null)
(null)