Veckan som gått (v 40 2017)

☀️ Veckan började med en utbildningseftermiddag i Aula Medica på Karolinska Institutet. Vilken cool byggnad, synd att den inte fanns när jag läste där! Ämnet för dagen var ätstörningar - ny kunskap och ökad medvetenhet.  Nyttig kunskap för både skolsköterskor och barnmorskor. 
(null)

☀️ Onsdag var kanelbullens dag, men jag åt faktiskt inte en enda! Godis är min last, inte bullar:).
☀️ Det blev en  sväng till IKEA med sonen, nu skulle det sista fixas i operation: barnrum blir tonårsrum. Och så köttbullar, förstås:). 
☀️ Jag tackade ja till att vara sjukvårdsansvarig på helgens danstävling, här i Stockholm. Så gick det med min plan att sitta som åskådare på läktaren...
☀️Apropå det, dags att förbereda nästa danstävling, fram med lösögonfransar, brun-utan-sol, skoskavsplåster, druvsocker och hårgelé igen! 
☀️ Jag var snabb i fingrarna och lyckades lägga vantarna på en av Glossybox åtråvärda julkalendrar, hurra! Shit, vad de gick åt fort! 
☀️ Mamma o pappa kom på besök över helgen, de ville se på danstävling. 
☀️Danstävlingen blev en succé! Jag var ypperlig i min roll som sjukvårdsansvarig och plåstrade om skavsår, klänningar (!?) och skärsår och botade mensvärk. Hela tävlingen var lugn, inga stora skador och det måste väl vara min förtjänst? För besväret fick jag kaffe, dricka, frukt, lunch och bra sittplats. 
☀️ Även dotter med partner skötte sig och hamnade överst på pallen i BÅDA disciplinerna, dvs standard och latin - två guld, alltså! Eller i just det här fallet, två pokaler att dricka Citron Fanta ur:). 
☀️ I lördags förmiddag var det äntligeb dags för det första passet på crosstrainern där jag körde hälften baklänges! Träningsvärken har gett med sig och jag kommer fortsätta att köra fram- och baklänges för variationen. 


#1 - - Floweroffame :

Så mycket du gjort i veckan. Kul att de tog två guld. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar: Tack o tack detsamma! Nu är det ny vecka och nya utmaningar som gäller:)!
Annapannapuff