Veckan som gått (v 41 2017)

☀️ I tisdags var det dags för informationskväll på min favoritsalong, Salong Moment i Sundbyberg. Och nu är det bara 3 dagar kvar till vi åker iväg på träningsresan med det grymma namnet Your Sparkling Moment Retreat, YSMR 2017. 
☀️ Jag var tillbaka på salongen mindre än ett dygn senare, jag trivs verkligen där:)! På onsdagen var det nämligen dags för en ansiktsbehandling de luxe! Jag slappade järnet i 75 minuter och kom ut som en ny människa. Jag fick djuprengöring, ånga, hudanalys, peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage. Medan ansiktsmasken verkade fick jag välja mellan skalp- eller handmassage. Svårt val, men den här gången blev det händerna som fick den lilla extra omsorgen. 
☀️ Vår fredagsmiddag var lite annorlunda den här veckan. Vi dukade fint, tände ljus och hämtade sedan maten på... Mc Donalds! Anledningen var att Jureskogs hamburgare New York kommit tillbaka. Det är en rejäl, riktigt grym burgare med tryffelbearnaise, karamelliserad lök och cheddarost. Till det drack vi rosa champagne, eftersom vi mitt i allt kom på att vi faktiskt firade 6-årig förlovningsdag! 
☀️ I lördags var det ett Pokémon Go-event i gallerian Mall of Scandivania här i Stockholm. Safari Zone, betyder att Pokémons som vanligtvis bara finns i vissa delar av världen dyker upp i några timmar. Tyvärr hade jag ingen biljett till det eventet, men resten av Stockholm skulle enligt ryktet också ha Pokémons utöver det vanliga, så jag och systersonen snörde på oss promenadskorna och gick. Och gick. Och fångade  Pokémons i mängd! Och fikade. Och babblade. Och lunchade. Dagens bästa var en Kangaskhan, en Pokémon som i vanliga fall bara finns i Australien.  
(null)

☀️ Dags att börja packa! I helgen har jag plockat fram sommarkläder och dragit fram samtliga träningskläder.  Nu är det bara att börja stryka... 25 grader i luften och 20 grader väntar på oss i södra Spanien - om bara några dagar! 
☀️ Vädret var uselt i veckan, regnigt och blåsigt. I fredags sprack det äntligen upp och solen tittade fram för första gången på länge. Lördagen bjöd på varmare väder, runt 15 grader och idag, söndag är himlen klarblå!!
☀️ Nästa veckas utmaning: I morgon börjar jag och maken på crawlkurs! Spännande men också lite läskigt.

#1 - - Floweroffame :

Pokémon är skoj. Kul att ni fångade den häftiga pokemonen. Ha en härlig resa. Är lite avis på er. Crawlkurs låter spännande. Ha en fin start på veckan. Kram Pernilla

Svar: Tack! Tänk, bara 2 dagar kvar😊!
Annapannapuff