Annapannapuff

YSMR 2017, dag 1
Vi är i Spanien! När väckarklockan ringde klockan 03.30 i morse hoppade jag ur sängen, supertaggad! Not... Men, inget ont som inte har något gott med sig, för ovanlighetens skull sov jag som en stock på planet:). Vi landade i ett regnigt (?) Malaga, men palmerna och färgerna fanns där i alla fall. 
(null)
(null)

Pass 1: Dagens första pass var 30 minuter HIIT/core, där HIIT står för High Intensive Intervall Training. Här handlar det om styrka i intervaller, just här arbetade vi i 40 sekunder i flera repetitioner och så några ynka sekunders vila däremellan. Svetten lackade och magmusklerna brann - vi är igång! 
Pass 2 kom efter bara några minuters vila och då var det dags för tabata i 30 minuter, som också är en form av HIIT. Tabata är styrka och kondition i intervaller om 20 sekunder med 10 sekunders vila. Shit, pommes frites, vad jag kämpade! Jag hade ju med mig lite lätt träningsvärk i överarmar och axlar från crawlandet i måndags, det är nu mitt minsta problem. Flåsiga och ännu svettigare sjönk vi ner på yogamattorna när det var dags för:
Pass 3: Yinyoga i 60 minuter, ett lugnt, meditativt pass med mycket andning och stretch. Ljuvligt! 

Vilken träningslokal vi har! Pga regnet höll vi till inomhus idag och det var första gången jag tränade under en kristallkrona! 
(null)

Och foten? Den hängde med jättebra! Visst, jag kan inte sitta på huk och jag kan inte göra djupa, snygga knäböj och utfall, men jag kan göra mycket! Jag gjorde i princip alla rörelser, vissa smått modifierade och det var en så skön känsla! Jag trodde jag skulle bli ståendes ensam i ett hörn, men jag hade ingen dötid alls utan körde järnet hela tiden! Det gjorde mig så lycklig och jag tror att jag var ensam om att le efteråt:). Nu smärtar låren och varje trappsteg är en utmaning - en natts vila behövs. I morgon börjar vi 7.30 med en power walk, en riktig sovmorgon jämfört med idag, alltså! 

(null)
(null)
God natt från rum 119❤️

PS: YSMR står för Your Sparkling Moment Retreat.


#1 - Min Lilla Kokvrå

Wow, vilken rivstart!
Tänkte på dig när jag såg det stora molnet över Spanien på väderkartorna. Hoppas det spricker upp!


Svar: Japp, jag är rätt mör:). Det ska spricka upp i eftermiddag!
Annapannapuff

#2 - Floweroffame

Så härligt det låter. Gott med rätt sorts värk. Hoppas ni får en härlig träningsdag idag med. Kram Pernilla

Svar: Jag kämpar på:)!
Annapannapuff

#3 - Lene

Så härligt det ser ut, vilken natur. Så vackert.
Och vilket fint hotell ni bor på.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Det är fantastiskt fina omgivningar här, lite annorlunda från våra trakter på andra sidan Malaga!
Annapannapuff