YSMR 2017, dag 2

Meningen var att vi skulle vara uppe med tuppen i morse och ta en power walk, men vi ångrade oss. Klockan ringde och det var mörkt och blött ute. Vi tittade på varandra, tänkte samma tanke och somnade om en timme till, så välbehövligt! Efter en fantastisk frukost var det dags för dagens första pass: 

Pass 1: Strong morning flow. 60 minuters rätt tuff yoga för att väcka våra ömmande muskler. 
Pass 2: Tabata i 30 minuter, 20 minuters intervaller styrka och kondition blandat, 1 eller 2 repetitioner i 6 olika set. Puh! 
Pass 3: Functional mobility 30 minuter. Ett tufft stretchpass som avslutades med aktiv muskelavslappning - skitjobbigt först och sedan jätteskönt. 

Efter förmiddagens pass åt vi sprunch tillsammans, hela gänget, dvs en spa-inspirerad lunch. 
(null)

Efter lunch fick vi fri tillgång till hotellets spa, perfekt för ömma muskler! 
(null)
(null)
Där fanns jacuzzi och... Ja, vad vet jag? Jag kom aldrig längre än till första poolen:)! (Bastu med olika fuktighetsgrader och värme, en sval pool och olika duschar fanns visst längre in.)

Eftermiddagens pass var hett efterlängtade, benen hade ju fått vila i flera timmar:)! Solen var på väg fram så vi körde passen utomhus, vid spa-avdelningens pool. 
Pass 1: Core i 30 minuter. En jävla massa benböj och minst lika många magövningar. Och skratt!? Tänk att man kan plågas så OCH ändå skratta tillsammans! 
Pass 2: Cirkelträning 30 minuter. Här jobbade vi i par, en jobbade i 30 sekunders intervaller med ett elastiskt band som motstånd, den andra kämpade på yogamattan med något annat minst lika sjukt jobbigt. 
Pass 3: Yinyoga i 60 minuter. Stretch och avslappning i solsken, så här ska det ju vara! 

(null)

Efter passen hade vi en timme på oss innan det var dags att promenera uppför berget, middag hemma hos Lisa hägrade. Vi gick i samlad tropp och möttes av resans fyra ledare. Kvällen startade med meditation with a view: 

(null)

(null)
Yogafröken heter Jonna❤️
(null)

Middagen var fantastisk och hett efterlängtad! Och vi fick cava! När vi flera timmar senare promenerade nerför berget, tillbaka till hotellet, mådde de flesta av oss riktigt bra:). 

I morgon är det bergsvandring och jag har bestämt mig för att ta det säkra före det osäkra och avstå helt. Det känns lite tungt, men vi ska utnyttja dagen, har hyrt en bil och ska åka till Neja och "titta till sommarstugan". 

Och foten? Trots flygresa och all träning känns den helt ok, inte en värktablett har jag behövt ta! Om det beror på att träningsvärken har tagit över hela mitt medvetande eller om det faktiskt är att jag känner efter, anpassar rörelser och vilar mycket låter jag vara osagt...

En lång dag, NU säger vi god natt från rum 119. 
(null)