YSMR 2017, dag 4

Slut på vilan! Gårdagens monumentala träningsvärk börjar faktiskt lägga sig, det finns hopp om livet igen:). 
 
Varje morgon äter vi frukost mellan 8.15 och 8.45 och det är precis just då solen går upp. Vi äter på terassen bredvid poolen och det är så lyxigt att få sitta i mörker och se solen stiga upp och fylla världen med ljus och värme! 

(null)
(null)

Pass 1: Medicinsk yoga, 60 minuter. Här måste jag erkänna att jag inte var med riktigt, mentalt. Min dotter tävlar (igen!) i dans i helgen och både mitt hjärta och mina tankar har varit med henne idag. Yogan var annars lugn, stark och energigivande, en bra start på dagen! 

Pass 2: Core, 30 minuter. Det här passet är grymt, magen bränner ordentligt efteråt! Och ryggen. Och rumpan. Och benen. Vi körde tabata, intervaller om 20 sekunder och två repetitioner. Tänk att 20 minuter kan var så långa:)!? 

Pass 3: HIIT, 30 minuter. Intervaller med hög intensitet. Här jobbade vi i par och med styrka blandat med kondition. Svetten lackade! 

(null)
Innan sista passet bjöds vi på smoothie, frukt och små snittar❤️
(null)
Här hänger vi om dagarna, utanför spa-avdelningen, bredvid poolen! 

Pass 4: Yangyoga. Återigen hade jag svårt att koppla bort danstävlingen i Helsingborg. Och när väl fokus hamnar fel så skaver plötsligt tröjan lite, det kliar på benet och håret faller ner i ansiktet... Men passet innehöll mycket stretch och det var skönt! 

Vi hade bokat in massage efter sista passet och det var en av de bästa i mitt liv! Så helt rätt och så otroligt skönt, jag njöt av varje sekund! Efteråt fick vi varsitt glas cava, lyxigt värre:)! 
(null)
Allra bäst blev det när jag fick en rapport från danstävlingen och det visade sig att det blev guld till mina danshjältar, i standard! 

Senare på kvällen kom nästa glada överraskning, det blev guld även i latin. Tre tävlingar i höst har gett 5 guld och ett silver, galet! Mammahjärtat värker av stolthet❤️! Nästa tävling är redan 11/11, då sitter jag på först parkett igen. 

#1 - - Floweroffame :

Ser så härligt ut. Så kul att det går så bra för din dotter. Ha en härlig dag Kram Pernilla

Svar: Tack! Ja, trots den grymma träningsvärken njuter jag:)!
Annapannapuff

#2 - - meh.blo.gg:

Härlig träningsresa, vilka anordnar? Grattis till dottern!

Svar: Tack! Det är Salong Moment i Sundbyberg som anordnar resan, tillsammans med en yogalärare och en tränare!
Annapannapuff