YSMR 2017 - Får jag lov att presentera teamet bakom!

YSMR står alltså för Your Sparkling Moment Retreat. Resan anordnas för andra året i rad av Salong Moment i Sundbyberg (och numera även Äppelviken). Salongen ägs av Lisa Wirström och Elin Kringstad:
(null)
De här tjejerna är så härliga! De är fulla av bra idéer och sprudlande av energi och entusiasm och det är det som gör den här resan till något alldeles extra! Här går vi all in på allt! De har haft power walks i backarna häromkring varje morgon 7.30, för de morgonpigga. Lisa är frisör, entreprenör ut i fingerspetsarna, har svart bälte i middagsbjudningar och en lägenhet här i området. Hon bjöd hem oss alla 19 deltagare härom kvällen, en magisk afton! För mig är hon så mycket mer, vi har delat glädje och sorg över hårklippningar i säkert 10 år nu❤️. Elin är utbildad på naglar och driver salongen med Lisa, med hjärta och själ. Hon utstrålar sådan värme att man bara vill kramas och hänga med henne en stund! Tjejen har på två år byggs upp en verksamhet som nu har två salonger, fött två barn och byggt ett hus - slå det om du kan:)! Det här är ett starkt och drivande team med känsla för det lilla extra, våra partygudinnor! Titta in i någon av salongerna någon gång, butiksdelarna är så suveräna - rent av livsfarliga att vistas i, för plånboken:). 

(null)
Jonna Ekman är yogalärare och har yogastudion Yogini i Äppelviken, Bromma. Som passledare är hon väldigt närvarande, med mjuk röst stimulerar hon både kropp och själ och får oss alla att utmana oss lite extra med ett leende! Här är ingenting för svårt eller fel, allt som känns bra är tillåtet! Hennes liknelser om livet, naturens kraft och yoga är underbara! Häromdagen stördes vårt pass lite av biltrafik utanför häcken. Då sa hon åt oss att ta vår stress och våra sorger, lägga dem på ett biltak och låta bilen köra iväg med dem! Jag älskar sånt, att kunna ta saker som händer i stunden och utnyttja dem till sin fördel! När Jonna andas, andas vi, hon stryker liksom hela gruppen på ryggen med sin mjuka röst och sitt lugna prat, en lugnets gudinna.

(null)
Det här är Camilla Kjellbris, vår fystränare. Hon presenterade sig som vår plågoande på infoträffen och nu förstår jag varför! Camilla kör till vardags grupp- och privata pass på Kensai. Här har vi en kvinna med kraft i kropp och i rösten! Hon pushar och pushar, ser ALLT och får ALLA att ge allt och sedan lite till. Svetten sprutar och pulsen skenar och ordet vila har fått en ny dimension. Hon har kört HIIT, cirkelträning, core, lite mer core, tabata och mobility training med oss och fått mig att förstå vilka muskler jag tränar för lite (och det äf många)!. Det här är träningsvärkens gudinna!