YSMR 2017 - sista dagen (dag 5)

Här är inlägget om resans sista träningsdag, igår.  

Sista dagen, tiden har verkligen flugit iväg! Vi åt ännu en fantastisk frukost i soluppgången innan vi bytte om och promenerade till "vår" gräsmatta med yogamattor och vattenflaskor. 

Pass 1: Mobility training 30 minuter, vilket är som ett ganska snabbt och utmanade stretchpass. 
Pass 2: Core med tabataintervaller. 30 minuter sebare skriker musklerna och svetten lackar. 
Pass 3: HIIT 30 minuter, den här gången med 20 repetitioner istället för på tid. Hm, jag gillar verkligen intervaller på tid bättre! Tungt! 
Pass 4: Efter lunch var det dags för resans sista pass, ett 90 minuters pass yin- och yangyoga. Jag la mig på en solstol vid sidan av poolen och läste istället, det var första gången jag öppnade en bok på resan! 

Klockan 18.00 blev vi alla upphämtade av en minibuss som körde ner oss till stranden i Puerto Banus. Där väntade Lisa, Elin och Camilla och en gigantisk picknick vid havet! Jag tog i princip inga bilder, de nedan har jag lånat från resans egna Facebookgrupp. Kvällens första aktivitet hade faktiskt jag ordnat! På middagen hemma hos Lisa några kvällar tidigare pratade vi om hur man öppnar champagneflaskor och jag berättade om min och makens 40-årspresent, sabreringssabeln. Där föddes idén att låta våra rese- och träningsledare få en utmaning, varsin flaska bubbel att sabrera! Jag och maken köpte med oss 4 flaskor Anna de Codorniu rosé och tog med oss en gammal brödkniv vi ändå skulle kassera, från lägenheten i Nerja. Utmaningen i sig var att sabrera, tävlingen bestod i att göra det på minst antal tillslag.

(null)
Camilla lyckades på två tillslag, mycket kraft där! Jag coachar bakom, lite ombytta roller:)! 

(null)
Jonna ställde sig i en yogapose och slog av korken på första försöket, kvällens vinnare! Affirmationens kraft än en gång:)?! 

(null)
Lisa kämpade tappert och kommer med stor sannolikhet öva mer hemma, hon är en sån vinnarskalle:). Jag övervakar även här. Elin hamnade tyvärr inte på bild, även hon behöver öva lite mer hemma:). 

(null)
(null)
En fantastisk kväll och en värdig avslutning på en fantastisk resa! Och i morgon (läs idag) åker vi hem! 
#1 - - Floweroffame :

Så häftigt. Inte lätt att få av korken på det sättet. Ha en fin kväll. Kram Pernilla

Svar: Världens bästa partytrick😊!
Annapannapuff