Annapannapuff

Mina 2-åringar❤️
För ett år sedan föddes en kull kattungar på en gård strax utanför Knivsta. Kattmamman Siri skulle faktiskt kastreras (det här är hennes femte kull), när det upptäcktes att hon var dräktig igen - ödet eller slumpen:)? 
 
Att fånga de här syskonen på samma bild är snudd på omöjligt, i alla fall när de är vakna. Det här var det närmaste jag kom igår:
(null)
 
Jag hopppade in på Arken Zoo på vägen hem igår och fixade födelsedagspresenter, kattgodis med kycklingsmak, ett ihopfällbart lekhus (istället för kartonger som de älskar men som stör mitt ordningsinne) och en leksak med fjädrar. Allt var väldigt populärt, kvällen var en succé:)! 
 
(null)
Chili. Mattes enorma, lilla kisse. Maken till matglad och lekfull kisse har sällan skådats. Han är helt omedveten om både sin vikt och sin ålder och därför ryker det krukväxter och andra ej fastspikade saker titt som tätt. Chili må se ut som en tiger, men är fegast i världen! Utomhus tar han rygg på syrran och rusar snabbt in när hundar skäller, bilar brummar eller om en läskigt stor humla kommer för nära. Inomhus är dammsugaren hans största skräck, när den har varit framme syns han knappt dagarna efteråt. Hans trygga plats är badrummet, där finns hans bädd, precis bredvid badkaret i skydd av duschdraperiet. När han inte sover i handfatet, vill säga. Chili älskar vatten och håller gärna den som badar sällskap, balanserandes på badkarskanten. Efteråt tar han gärna över badet själv, för att kunna jaga vattenvirvlar. 
 
(null)
(null)
Lexi. Mattes gosekatt. Här har vi världsmästaren i att ringla ihop sig till en lite boll ovanpå det mjukaste i hemmet, här ovan på min nya, röda, stickade tröja och ett fårskinn. Badrockar i fleece och tjocka filtar är annars hennes favorittillhåll, eller på en hög handdukar i badrummet - som Prinsessan på ärten! Lexi sover där det är mjukast och ratar alla våra förslag på en egen bädd. På dagarna jagar hon fåglar i fönstren, tänderna hackar och svansen piskar. Hon har mer mod än brorsan och mer kroppskontroll, vilket gör henne mindre övermodig och lite lättare att ha i möblerade rum. Lexi leker gärna med maten. Hon petar ut torrfoderbitar ur skålen, med tassen, slår iväg dem och flyger sedan själv efter innan hon äter upp dem. 

Tänk att de varit så här små❤️: 
 
 
 
 
#1 - Lene

Små sötnosar <3
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Inte så små:), men söta!
Annapannapuff