Annapannapuff

Skolfotografering
Idag är det dags för skolfotografering på mitt ena gymnasium, lika förenat med klädångest nu som för 25 år sedan:). Varje år har jag lika svårt att välja outfit, vad är det jag vill förmedla? Hur ska en skolsköterska se ut? Hittills har jag mest fokuserat på vad en skolsköterska INTE bör ha på sig (när hon jobbar), allt enligt mig och ingen annan. Därmed blir det idag: 
- ingen djupa urringning. Jag tycker själv att det är jobbigt att möta någon med gigantisk urringning, ögonen liksom dras ditåt! 
- inget stort tryck eller "svårt" mönster. Det har inte med skolsköterskerollen att göra alls, utan med själva fotograferingen. Tryck på tröjor och till exempel storblommiga mönster blir ofta plottriga på bild. Nu har jag ju inte så jättemycket blommigt i min garderob, men ändå... 
-ingen superkort minikjol. Kanske inte så passande, men egentligen mest för att det är obekvämt att sitta i en sån, den åker så lätt upp. 
 
Resultatet? 
(null)
Låt er inte luras av den något blasé minen, det är så jag ser ut när jag försöker passera en stor spegel och smygfotografera mig själv fast det är fullt av elever runt omkring:). 
 
 
#1 - Lene

Så fin du är!
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Tack snälla! Detsamma:)!
Annapannapuff