Veckan som gått (v 36 2017)

☀️ Jag har varit tillbaka hos nya ortopeden på Sophiahemmet och nästa steg blir en artroskopi (titthålskirurgi) i fotleden. När det blir vet ingen, de kan för tillfället inte hålla väntetiderna inom vårdgarantins 90 dagar... Suck. 

☀️ Samtliga katter är nu vaccinerade för i år. De väger 4,8 kg (Lexi), 4,9 kg (Siri) och 6,25 kg (Chili). Typ 16 kilo katt, jag är katt-rik! Själva vaccineringen var en mindre fars, där jag tog fel bur till stackars Siri (med för henne helt fel lukt i) och sedan gick den stora buren (till två katter) sönder! Nya kattburar står på nästa veckas shoppinglista. 
 
☀️ Första föräldrarmötet för mig som förälder på gymnasiet! 
 
☀️ Tro't eller ej, men jag är mindre trött! 
 
☀️ Helgen innebar en roadtrip söderut, till mor och far och båt. Katterna hängde med och fick lite friluftsliv. 
 
☀️ Vi mastade av båten, övernattade en sista gång och började det mödosamma arbetet med att tömma båten för säsongen på söndagen. 
 
☀️Två böcker utlästa i Akademibokhandelns Låna & Läs! 
 
☀️ Längtar efter sol och värme och nu är det bara en dryg månad innan vi drar till Spanien igen! 
 
 
(☀️ PS. Någon hann före mig och hade plötsligt plockat svamparna (stolt fjällskivling) i förra inlägget! Det visade sig vara min egen mor:).)
#1 - - Anna:

Jag skulle behöva och vilja gå en snabbläs-kurs i din regi. Är det normal tid att avsluta seglingssäsongen eller brukar ni vanligtvis låta den ligga i längre / avsluta den tidigare?

Svar: I år blev säsongen något kortare än vanligt, vi brukar vanligtvis ta upp båten i slutet av september. September är ingen höjdarmånad på båten. Även om vädret är ok så är det så mycket dagg och fukt i luften att allt dryper!
Annapannapuff