Veckan som gått (v 38 2017)

En intensiv vecka är snart till ända, hej vad det går! 
 
☀️ Jag har beställt årets Blossa årgångsglögg. Den släpptes i tisdags 10.00. 2017 års smak: mango, spiskummin och chili. Om ca 8 arbetsdagar blir det provsmakning! 
(null)
 
☀️ Ibland är det svårt att få till träning på vardagar, vissa saker måste ju gå före. Den här veckan har inte bara jobbet tagit mycket tid i anspråk, utan det har varit styrelsemöte (dansklubben) och utvecklingssamtal inbokade också. Att göra middag och hjälpa till med läxläsning måste också få ta sin tid. Allt har hunnits med, men just den här veckan har träningen hamnat senare på kvällarna och då är ju inte alltid orken på topp.
 
☀️ Hela veckan har gått i dansen tecken! Inför en danstävling är det mycket som ska plockas fram och/eller införskaffas, allt från hårnät och hårnålar till klackskydd och skoskavplåster. Och en ny klänning hittade vi också! Nu är vi inte bara rustade inför helgen, utan för hela tävlingssäsongen - innan nyår är det nämligen två tävlingar till.
 
☀️ I torsdag höll jag en föreläsning för ettorna på gymnasiet tillsammans med skolläkaren. Vi pratade om ångest och oro, hur det faktiskt ibland kan förbättra prestationsförmågan och leda till utveckling och andra gånger totalt lamslå och framkalla känslor av panik. Ångest är helt ofarligt, men ibland behöver man hjälp att ta sig ur dess grepp, Kunskap är makt. Nästa vecka blir det en repris.
 
☀️ Åh, vad jag gillar hotellet Gothia Towers i Göteborg! Maken och jag hann med lite barhäng inklusive sen middag i fredags när dottern fixade det sista inför tävlingen. 
 
☀️GED Elite Dance Autumn Trophy 2017 i Göteborg. Ny klänning gjorde susen, dottern med partner hamnade högst på pallen i latin! Och kom trea i standard! Det är så härligt när det hårda arbetet faktiskt belönas❤️. 
 
 
 ☀️ Söndag = vilodag. Och så lite träning, förstås:)! 
 
 
#1 - - Min Lilla Kokvrå:

Grattis till dansparet :)
Visst är det så att vissa veckor bara är så mycket mer än andra.
Spännande smaker i en glögg!! och flaskan är ju snygg som sjutton ;)

Ha en fin vecka!

Svar: Tack, önskar jag kunde säga att jag lärt dem allt jag kan:). Ja, årets glögg ska bli spännande att smaka!
Annapannapuff