Veckan som gått (v37 2017)

☀️ Veckan har innehållit restaurangbesök två dagar i rad, på samma restaurang, dessutom! Första tillfället var ett spontanbesök med en vännina, det andra var mer planerat och med familjen. Restaurangen är en lokal krog där vi numer är välkända gäster och jag tycker det är jättemysigt att vara stammis! 
 
☀️ Jag och en skolläkarkollega håller på att förbereda en föreläsning om ångest och oro för ettorna på gymnasiet, ett intressant arbete som känns oerhört viktigt. 
 
☀️ En riktigt bra träningsvecka! Jag har lagt på intervaller på mina power walks, dvs jag springer kortare sträckor. Det går rätt så bra, jag försöker verkligen känna efter hur foten mår. På crosstrainern kör jag nu två minuter baklänges/10 minuter, det gör ALLA kändisar:). De två små förändringarna har gjort mig svettigare än vanligt och gett mig grym träningsvärk och endorfinkickar, I love it! Nu är det bara styrketräning som ska läggas på också...
 
☀️ I fredags passerades en milstolpe, nu är det under 100 dagar kvar till julafton! Jag har börjat i miniatyr, plockat fram förra årets glögg (men inte smakat än), planerat lite julklappar och köpt några småsaker till barnens adventkalendrar. IKEA har faktiskt släppt sin julkollektion, med inspiration av Island, här syns några godbitar: IKEA jul.
 
☀️ I lördags var vi värdpar för en champagneprovning med vänner. Vi träffades, bjöd varandra på bubbel och mat, en helkväll helt enkelt. Våra barn är alla under 18 år, så jag fixade en Cola-provning till dem. Det var bra mycket svårare än vad de flesta trodde, segrade gjorde sonen som prickade 5 av 7 rätt!  (null)
 
☀️ Söndagen bjöd på högt och lågt. Lägst var helt klart när jag försökte mig på att färga kläder för hand och mina händer såg ut så här:  (null)
Aceton fungerade inte, inte lacknafta eller medicinsk bensin heller. Matt började jag ge upp hoppet:(, skulle jag behöva jobba med svarta händer i veckan? Klorin blev lösningen! Händerna blev rena på ett kick! Tyvärr överlevde inte mitt fina, vinröda nagellack behandlingen:(. Nästa gång jag färgar kläder blir det i tvättmaskinen eller med plasthandskar, man lär så länge man lever! 
#1 - - Floweroffame :

Fräckt med Cola provningen. Oj med färgningen. Jag hade nog fått panik. Tur det gick bra sen. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar: Jag fick verkligen totalpanik när ingenting fick bort färgen!! Nästa finns det önskemål blir det Champis/Pommac/Trocadero-provning:)!
Kram A
Annapannapuff