Veckan som gått (vecka 16, 2018)

☀️ Jag har varit på SATS gym två gånger i veckan och kört mina övningar. Det tog lite tid att identifiera rätt maskiner, men nu känner jag mig något mindre bortkommen:). Programmet med övningar jag gör hemma sitter bra nu och jag slipper göra det med fusklapp i handen längre. 
☀️ Fler tydliga vårtecken observerade under veckan:
(null)
(null)

☀️ I onsdag var jag på ett AW-event på min favoritsalong, Moment. Där mötte jag upp Lisa, en tidigare kollega och vi gick sedan vidare för att äta middag ihop. Timmarna flög iväg, vi hade verkligen massor att prata ikapp! 
☀️ Torsdag och fredag var jag på Skolsköterskekongressen, som i år hölls på Älvsjömässan. Den bjöd på en en hel del tänkvärda föreläsningar och 1800 kollegor från hela landet! 
☀️ I fredags var det 25 grader i Stockholm och det sammanföll tydligen med att det blev meteorologisk sommar här också. Kallaste våren på mannaminne och sedan en av de tidigaste somrarna!? Ur led är tiden...
☀️ Helgen tillbringade vi i Göteborg, på Gothenburg Spring Ball. Den här danstävlingen är ett privat initiativ och lite olik de danstävlingar jag hittills varit på. Den är internationell och lockar många utländska par, vilka  fullkomligt krossade allt svenskt motstånd! Norge, Danmark, Finland, Island, Storbritannien och Italien var några av de länder som var representerade och de hade verkligen par i yttersta världsklass!  
(null)


Gothenburg Spring Ball

(null)

Det här var verkligen en annorlunda tävling! 
Klassen Pro-Am var en nyhet för mig, den finns inte på så många svenska tävlingar och nu förstår jag varför - fy så trist att titta på! Pro-Am betyder att en amatör har hyrt en proffsdansare och tävlar med, lika skumt som det låter... Ett annat nytt inslag var en så kallad Team Match, där olika lag, här olika länder, tävlade mot varandra. Det var verkligen ett jättekul upplägg och stämningen bland oss i publiken var på topp, vi tjoade för fullt och viftade med flaggor. Länderna hade valt ut representanter, fem par från de olika åldersklasserna, som tävlade mot varandra. Här är Sveriges lag (min dotter är hon i rosa klänning och hennes partner står bakom, snett till höger):
(null)

Det gick väl inget vidare för Sverige:), men det var ett fartfyllt tävlingsmoment som lyfte hela tillställningen! 

I finaldelen, på kvällen, spelades all musik av ett liveband! 
(null)

Under tiden finalerna pågick bjöds vi på middag vid kanten av dansgolvet, med den läckraste bordsdekorationerna ever! Svarta palmer, SÅ effektfullt! 
(null)

Temat för aftonen och middagen var ju The Great Gatsby och så här såg jag ut: 
(null)
(null)
(null)
Jag var jättenöjd med min outfit och hoppas någon bjuder in mig till ett 1920-talsparty snart igen:)! 

God morgon från Göteborg!

(null)
I morse vaknade jag till den här vyn, sol och vattenglitter i Göteborg. 

Dagens danstävling skiljer sig en hel del från de vi är vana vid och vårt par tävlar inte förrän i eftermiddag. Det betyder att vi har flera timmar på oss att göra Göteborg! Närmaste planen är en promenad, stooor hotellfrukost är redan avklarad. Klänningen till aftonens middag med tema The Great Gatsby hänger redo:  (null)
Till har jag långa, svarta handskar och en hårprydnad. Undrar om fler är lika taggade som jag:)?!