Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått (vecka 17, 2018)

Publicerad 2018-04-30 16:00:17 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Förra söndagen kom jag hem från Göteborg med väldigt ont i halsen. Sen kom förkylningen, sen kom hostan och med den en extrem huvudvärk, vilket gjorde större delen av veckan till en trist sjukvecka! 
☀️ Körsbärsträden i Kungsträdgården blommar! Det är en ljuvlig upplevelse att stå där, omgiven av rosa:). 
☀️ Vårblommorna exploderar, så även vissa träd. Sälgen blommar, ginsten likaså och nere vid vattnet hittade jag en stjärnmagnolia på G! 
(null)

☀️ Veckans helgbukett från salong Moment slog alla rekord, SÅ läckert med pioner och daggkåpa❤️:
(null)

☀️ Fredag = Let’s Dance. Från att inte sett ett enda program under säsongen gick jag direkt till att sitta i direktsändning! Jag som trodde att Jon Henrik var min favorit ändrade mig under gårdagkvällen, den som imponerade mest var Daniel Norberg! Och efter honom Therese Alshammar. Gunde Svan var sämre än jag föreställt mig och Martina Haag hade verkligen ingen taktkänsla alls, ibland prickar löpsedlar in korrekta saker:). Det var flera partiledare på plats i publiken och i en av reklampauserna sjöng Ebba Thor Bush Carolas Fångad av en stormvind med en otrolig inlevelse och scennärvaro, mycket imponerande och lite överraskande! 
☀️ Lördag blev en chillardag efter min mastondontfredag
☀️ I går söndag firade vi in våren med grillat hos min Syster Yster. Tänk, det som var så vanligt förekommande förr är nu ett jätteprojekt som måste planeras minutiöst i förväg, om vi vill ha med oss alla våra "barn". De är nu i åldrarna 14, 17, 19 och 22 år och igår var samtliga med! En stund i alla fall:). 


Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela