Annapannapuff

Party by the pool
Varje år, veckan efter påsk, hålls ett poolparty i vår urbanization (=bostadsrättsförening) här i Spanien. Det hålls dagen efter årsmötet och är det officiella öppnandet av poolen för säsongen. Poolen ligger mitt i området, med utsikt över havet: 
(null)
När vi kommer tillbaka i juli/augusti är poolen perfekt tempererad, just nu är vattnet ca 10 grader varmt!

(null)
(null)
Det dukas upp bord runt ena sidan av poolen och stora grillar på en annan.

(null)
Tidigare år har det varit ett live-band som spelat, i år var det en DJ som underhöll oss, en DJ med försmak för 50-, -60 och 70-talsrock. Så gammal pop och rock är riktigt my cup of tea, men det kändes lite kul att vi var bland de yngsta paren på partyt:). Tänk att kunna dra ner medelåldern samma år som man ska fylla 45:)!? 

(null)
(null)
Så småningom gick solen mer och upphängda lampor tändes. På grillen låg kycklinglår, fläskkotletter och hamburgare, till serverades det bakade potatisar, såser och två riktigt goda sallader, varav den ena innehöll getost, torkad squash (!) och valnötter. Allt ingår under kvällen, dricka och dryck och vi som varit med förr vet att det gäller att inte gå ut för hårt, för som final kommer det nämligen lammkorvar! Det är en av trädgårdsmästarnas fruar som gör dem och de är antagligen världens godaste! 

(null)
(null)
När mörkret föll böjd DJ:n på en liten lasershow i poolvattnet. Och två tjejer badade faktiskt, med kläderna på! 
(null)
Bye, bye. Vi gick inte sist, men vi skulle ju hem och packa. 

#1 - Angelica Wåhlin

Ååh, så härligt!

Svar: :)
Annapannapuff

#2 - Floweroffame

Så trevligt. Måste bli en fin sammanhållning på området när man gör så här. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar: Ja, det är en trevlig tradition!
Annapannapuff