Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 15, 2018)
☀️ Det blev ett riktigt abrupt uppvaknande efter påsklovet, med extra långa arbetsdagar både måndag och tisdag. Tur att orken är tillbaka! 
☀️ Jag har gått en kurs i PDV, Pågående Dödligt Våld. Utbildningen var riktigt bra, med sådant innehåll alla borde ha kunskap om, men som förhoppningsvis ingen någonsin ska behöva använda sig av... 
☀️ Våren kommer verkligen med fart nu! Scilla, vårlök och krokusar poppar upp överallt och träd och buskar knoppas. I Kungsträdgården är det en bit kvar till körsbärsträden slår ut i blom, men det lär gå fort om följande vecka blir varm.
☀️ I fredags var jag hos en ny fysioterapeut, en ryggspecialist. Han gav ett seriöst och bra första intryck så nu är det full fokus på ryggövningar. Lite skönt med fokus på något annat än min vänsterfot, kanske blir jag "hon med diskbråck" i stället för "hon med vänsterfoten", nu:)? 
☀️ Soligt väder och ljumma vindar är ju perfekt väder att ut och gå i, tyvärr tycker inte alltid ryggen detsamma:(. Men lite sol på näsan fick jag i lördags i alla fall och det är ju inte varje dag man möter en giraff på promenaden?!:  (null)

☀️ Gymkort inköpt! Ett av träningsprogrammen jag fick hos fysioterapeuten är anpassat för gym, så jag hade liksom inget val. Jag fick rabatt när jag köpte det via jobbet och dessutom har jag friskvårdsbidrag att använda. Nu är jag riktigt taggad och längtar efter att få börja! 
☀️ Jag började spela Pokémon Go i augusti 2016, lite efter "alla" andra. Idag nådde jag level 40, den högsta i spelet. Just nu känns det lite osäkert om jag kommer fortsätta spela och i så fall med vilket fokus och i vilken utsträckning, men lite roligt är det ju fortfarande...


#1 - Lene

Skönt att få hjälp och ha intrycket av att det är en bra och seriös människa man kommer till. Det kommer bli bra.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Lite tid o h tålamod löser väl det mesta:)! Kram
Annapannapuff