Veckan som gått (vecka 33, 2018)

☀️Veckan började med konferens i dagarna två. Härligt med inspiration, nu kör vi HT 2018! 
☀️ Jag har ett nytt jobb! Mitt nya gymnasium har både teoretiska och  praktiska program, vilket jag tycker ska bli jättespännande 
☀️ Första veckan efter semestern är alltid tuff, årets tuffaste?  Det har varit en trött helg, vi har verkligen mest hängt hemma. Jag har pysslat lite och gjort äppelmarmelad, sånt ger mig energi! Tyvärr klarar inte ryggen att göra äppelmos i år, en stor sorg:). 
☀️ Dottern är tillbaka från Spanien! Så skönt att ha henne hemma igen, jag har verkligen saknat henne! 
☀️ Helgen avslutades med kräftkalas här hemma. Tyvärr blev det inget kräftfiske för oss i år (heller), men köpta, frysta fungerade lika bra. Jag har nu kokat fond på skalen, så en grym risotto är inplanerad i veckan! 
☀️ Nu i veckan är det skolstart, både på mina skolor och för mina barn. Sonen börjar årskurs 8, dottern börjar andra ring. Lite skönt med vardag och rutiner är det allt och jag gillar känslan av nystart! Och höst är verkligen inget jag fruktar. 
☀️ Ryggen då? Denna trista följetong. Jag har haft ett litet bakslag, eventuellt orsakat av den skumpiga bilfärden en av de sista dagarna  i Spanien. Jag har fått rådgivning per telefon och har ett läkarbesök inbokat i veckan som kommer. Nu vill jag mest komma tillbaka till SATS och träningen som jag tyckte fungerade så bra. Och så behöver jag en ny fysioterapeut-kontakt, nu när det gör så mycket mer ont än tidigare. 
(null)
I morgon är det ny vecka, med nya möjligheter. 

Flamingos

Oups, det är tydligen inte helt riskfritt att gilla flamingos... Jag älskar ju allt/det mesta med flamingos på och hade ingen aning om vad en flamingo i trädgården kunde betyda! Visste du? Ja, ja, det var tydligen som vanligast på 1970-talet, idag har ju var och annan poolägare en uppblåsbar flamingo på bakgården. 
(null)

Sko-lycka

(null)
Alltså, mina sandaler från Flattered  designade av Michaela Forni, kan var de snyggaste som finns! Jag ångrar inte ett ögonblick att jag la hela sommarskor-budgeten på dem och därmed fick avstå från skoinköp i Spanien - jag älskar dem! De gör mig lycklig! Och jag har svårt att inte titta på dem:). Jag valde mellan sand och svart och är mycket nöjd med mitt val. 

Lite roligt, jag googlade på citatet "Whoever said money can’t buy happiness didn’t know where to shop". Vem sa det först? Bo Derek? Coco Chanel? Blair Waldorf:)?