Annapannapuff

22.00 och 28 grader varmt
Varmaste kvällen hittills, kanske har vi fått lite av monstervärmen, trots allt:)?! Vi åt middag ute på terassen kl 21 och kl 22 var det fortfarande så varmt att varje liten rörelse innebar automatiskt svettpåslag. Middagen blev lite improviserad, vi hade tänkt äta ute men ändrade oss i sista stund eftersom inte alla i gänget var på topp. 

(null)
Gambas pil-pil, räkor stekta i olja, vitlök och en pil-pil-kryddblandning vi köpt på en marknad (innehållandes bland annat salt, paprikapulver och lite spansk peppar).

(null)
Han som eventuellt hade lite lätt solsting fick barnmat, hans favorit som liten - fiskpinnar. Edit: Den spanska varianten hade finare former men var inte alls lika god som Findus. Mindre krispiga och lite för lös fisk i, blev omdömet. 

(null)
I morgon är planen att inta Marbella. Vi tänkte testa playan och shoppingen på dagen och sedan äta middag där! #1 - Lene

Det gjorde ni helt rätt i att stanna hemma om inte alla var på topp. Solsting (även om den är lätt) ska man inte skoja bort. Räkorna ser supergoda ut.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Tack, räkorna var fantastisk goda! Kram
Annapannapuff