Annapannapuff

En och annan flamingo - Spanienshopping
Jag har ju gillat de rosa, långbenta fåglarna i flera år, men först nu har världen kommit ikapp och förstått vad det handlar om:). Marknader och butiker är fulla av flamingomönster och flamingosaker. Allt är naturligtvis inte fint eller min stil, men värt att tittas på! 

Strandhandduken är från förra året och låg och väntade här i garderoben, som en färgglad överraskning! Nu hittar jag lätt rätt stol när jag kommer upp ur vattnet:). 
(null)

Solfjädern är ny för i år. Här i Spanien har jag alltid en i handväskan, perfekt att ta till i gassande sol och stillastående luft. 
Scarfen är tunn med små, rätt diskreta (?), glittriga flamingos. Perfekt att lägga runt axlarna över en tunn klänning. Maken hittade den åt mig❤️. 
Necessären fick jag av en kär vän innan resan och den har jag mina mediciner i. Det känns helt rätt att ha tråkiga saker i något riktigt fin. 
(null)


Idag packar vi och här är vad som får följa med hem: 
- Jag köper alltid med mig god salami och manchego (spansk fårost) hem, eventuellt också serranoskinka, om det finns plats i väskorna. Perfekta gå-bort-presenter med lång hållbarhet om de är vakuumförpackade. .
- Jag skulle vilja ta med mig ett års förbrukning av Citron Fanta Zero, för den kommer jag sakna i Sverige:(. 
- Cava finns i Sverige, men jag brukar ta köpa med mig några miniflaskor. De är perfekta när ETT glas var är vad som krävs för att höja stämningen eller humöret, alternativt för att sätta guldkant på picknicken. 
- Flaskbelysning från Ale-Hop är årets nykomling. Några kommer hamna i vår lägenhet och några hos goda vänner. 
(null)

#1 - Lene

Jag gillar verkligen necessären. Den är jättefin.
Hur känns det att åka hem? Både och kan jag tänka mig.
Men ni är välkomna hem.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Visst är den fin?! Det är jätteskönt att komma hem, men lite vemodigt också - nu är semestern slut.
Annapannapuff