Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Glass som godis

Publicerad 2018-08-31 11:00:29 i dryck&mat,

Jag är ju ingen glassfantast, men visst blir jag nyfiken när 88:an och Piggelin kommer som godis! Igår kväll var det provsmakningsdags. Vi var 4 i juryn och rätt eniga. En av jurymedlemmarna (sonen) ansåg dock att glass alltid kommer vara glass och därmed godare. 

(null)


Först ut var 88 Bites, en stor besvikelse. Visst känns smaken från glassen igen, men den smakar alltför sött och dessutom lite unket. Till och med konsistensen är konstig, någonstans mellan chokladbit och kola, lite degig. 

(null)

Piggelin Drops var klart godare! Smaken känns igen och de hårda sugtabletterna passar bra till. Lite surt i mitten förhöjer smaken ytterligare, de här är riktigt bra om man gillar klassisk, hårda karameller. En av mina första tankar var att de borde vara perfekta att göra shots på - jag minns ju 90-talet:)! 

Jag hittade båda påsarna på Pressbyrån. 

Kommentarer

Postat av: Lene

Publicerad 2018-09-01 09:35:47

Glassarna tycker jag om iaf, men kan tyvärr bara äta en av dem. Jag älskar 88:an men kan inte äta den längre, pga den är inte laktosfri. Men god är den.
Jag får nog testa dessa godisar ändå tror jag.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela