Annapannapuff

Glossybox augusti - Endless summer
Augustiboxen vill ge oss alla förutsättningar för en Endless Summer. Hösten kan vänta, behåll sommarkänslan lite längre och gå tillbaka till vardagen med nytankad energi. Som vanligt känns temat olika lätt att relatera till produkterna, men lika glad för det är jag:). I min box fanns:  
(null)

❤️ AHA/BHA exfoliating cleanser från Murad. En produkt som både rengör och skrubbar huden, riktigt smart! Gör huden härligt mjuk, med hjälp av glykolsyra, mjölksyra, salicylsyra och naturliga jojobapärlor. 
❤️ Ögonbrynsfärg från Bang Beauty i färgen "milk chocolate brown". Det kan vara bra att veta att den torkar fort! I övrigt ger den bra med färg och sitter bra, det här kan bli en ny favorit! Jag ska låta dottern prova också, det är hon som är ögonbrynsexperten i familjen. 
(null)

❤️ Krämigt stift från Laritzy Cosmetics i färgen "Aloha". Nu var vi där igen, jag och krämiga stift fungerar ju inte så bra ihop. Jag tycker det är lätt att sminket ser ut som på en clown. Dessutom tycker jag att inte att det blir något "solkysst glow", stiftet har inte något glitter i sig alls. 
❤️ Rejuvenator från Nail Medic. Det här är en multiprodukt, en blandning av oljor, extrakt och vitaminer ska hjälpa till att återfukta naglar och nagelband. Jag älskar känslan av nagelolja och testar gärna! Härlig doft, men något vattning formula. Frågan är om den återfuktar ordentligt, det känns inte alls som om det är någon olja i den... Men visst är den toksnygg!? 
(null)

❤️ Peptide Repair Rescue Sealed Ends från BC Bonacure. Det här hårserumet ska försluta och förebygga kluvna hårtoppar. Fördelas i torrt eller funktion hår, produkten ska inte sköljs ur. Doftar ljuvligt!

Behind the scene: Så här kan det se ut när jag öppnar min box:
(null) 
(null)


#1 - Lene

Haha söta katten. Klart den ska vara med. Det kan ju vara så att det finns något för "mig".
Det verkar ändå som du fick bra saker du har mycket nytta av.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Ja, jag är jättenöjd, både med katten och boxinehållet😊! Tack detsamma❤️
Annapannapuff