Annapannapuff

Jag och min kamera
I dagens samhälle är vi alla fotografer i och med att mobiltelefonerna har bra kameror inbyggda och dessutom alltid är med oss. Marknaden för små pocketkameror måste ju ha minskat rejält, de konkurrerar ju på samma villkor som mobiltelefonerna. Systemkameror, då? Är det något att satsa på? Om du inte vet om du behöver en eller ej, är nog svaret nej:), en sådan kameran är en investering och något du köper för att du vill utvecklas som fotograf och har ett genuint intresse. Ingen kamera gör dig till en bättre fotograf, men med en "riktig" kamera anstränger sig de allra flesta lite extra. Och visst är det häftigt att med hjälp av inställningar kunna ändra skärpedjup och ljusinsläpp! Jag älskar att vi utvecklas tillsammans, kameran blir bättre när jag blir det:). I höst ska vi gå en (till) kurs, man kan aldrig bli fullärd, tänker jag. 

(null)
Annapannapuff ❤️ Sony A6000. Här med zoomobjektivet på. 

Jag och min kamera trivs hur bra som helst ihop. Den har allt jag kan önska och KAN ta riktigt bra bilder, det beror ju på vem som står bakom den:). Min Sony är snabb (spegellös), smidig (lätt att ta med sig och lätt att förstå sig på), flexibel (lätt att byta objektiv på. Jag har testat makro-, zoom- och vidvinkelobjektiv och den hanterar alla galant! En extra finess jag har svårt att klara mog utan nu ät att den har inbyggt wi-fi, jag kan överallt och närsomhelst ladda över bilderna till min mobil eller dator. Visst kan jag drömma om en fullformatskanera ibland, men jag är samtidigt hur nöjd som helst i nuläget. 
(null)
Lilla objektivet på. 


#1 - Lene

Har man intresset att fota med kamera så ska man definitivt ta alla möjligheter som kommer att bilda sig när det går. Man kan nog aldrig få tillräcklig lära tror jag.
Jag tycker det är jättekul att fota, men jag har ingen avancerad kamera och jag glömmer alltid den, så jag fotar alltid med min mobil. Det blir superbra bilder det med tycker jag.
Du är så duktig på att ta fina, vackra bilder.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Tack😊! Jag älskar verkligen att fotografera med min kamera, men håller med dig om att mobilbilder blir riktigt bra!
Annapannapuff