Annapannapuff

Min summer bucket list - Hur gick det?
September är här och sommaren är officiellt över. I juni publicerade jag stolt en Summer Bucket List, saker jag ville göra under sommaren 2018. Hur gick det, då? Hann jag allt jag ville? Trots en krånglande rygg, som definitivt INTE fanns med på listan (men dök upp ändå) så lyckades jag bocka av en hel del: 

✔️Göra flädersaft.
Göra jordgubbssaft. Redan innan midsommar började jordgubbarna stiga i pris och de blev aldrig billigare. Att göra saft när en halvliter kostar runt 50 kronor är tyvärr inte ekonomiskt hållbart, hur god den än är:(. 
✔️Fotografera en soluppgång. 
✔️Äta glass på Scarfo.
✔️Ta ett kvällsdopp/nattbada.
(null)
✔️Blåsa såpbubblor. Tråkigt bara att ingen av katterna gillar det:(. 
Segla till Öland. Den här sommaren har innehållit extremt lite segling, pga diskbråcket. Men, det är som det är och jag har siktet inställt på nästa säsong - DÅ ska här seglas igen! 
(null)
✔️Plocka smultron och trä dem på strå.
✔️Grilla på stranden i Spanien.
(null)
Gå på en utomhuskonsert. Tyvärr tvärkört pga ryggen. Den jag hade sett fram emot mest var Sandro Cavazzo på Gröna Lund.
✔️Sträckläsa en bok. Här har jag briljerat och plöjt bok efter bok:), både i Sverige och i Spanien. 
✔️Baka en jordgubbstårta. För visst räknas rulltårta med grädde på? 
✔️Plocka blommor.
✔️Dricka vin till lunch.
(null)
Spela kubb. Jag valde att titta på när barnen körde, det får bli revansch på den fronten nästa år. 
(null)
✔️Plocka vackra stenar på en strand. Lite stenar har jag faktiskt plockat, mest med hjälp av medhjälpare eller sittande i strandkanten. 
(null)
✔️Sova middag utomhus.#1 - Min lilla kokvrå

Sommaren gick ju i vanlig ordning i en rasande fart så jag är imponerad över att du trots din krånglande rygg hann bocka av så många som du gjorde :)
Det jag är mest imponerad av och gärna själv skulle vilja uppleva är att grilla på stranden i Spanien. Ser såå mysigt ut :)

Svar: Det är verkligen jättemysigt, minus möjligtvis lite sand i maten:). Helst ska det vara på en söndag, då ”alla” spanjorer fyller sina bilar med allt, vänner och utrustning!
Annapannapuff