Annapannapuff

Staden i bergen
Ursprungsplanen igår kväll var att vi skulle äta paella och se flamenco på en strandrestaurang, därav min outfit. 
(null)

Vi borde ha bokat bord, för allt var reserverat och väntelistan lååång. Men vi laddade om och tog bilen upp till Frigiliana i stället. 
(null)
Frigiliana. Vi hade i alla fall tur med utsikten:). 

Känslan när man tagit sig upp för alla trappor till favoritrestaurangen, i högklackat, med en instabil rygg och en dito fot, i värmen och den visar sig vara stängd... Stänga restauranger på onsdagar? Vad är det för fasoner? Ner gick jag barfota, med klackarna i väskan och med tryggt stöd av maken och sonen - här chansas inte! Tänk att jag har så mycket lättare att gå uppför än nedför? Lite är naturligtvis "bara" rädsla för att ramla. 

(null)
Svindlande gränder med vacker (och rätt hal!) stenbeläggning. 
(null)
Pampig kaktus. 

(null)
Frigiliana är en av alla spanska vita städer, även om den kanske snarare borde kallas den vita bergsbyn:). Den ligger på en av Sierra Nevadas sluttningar och blickar ut över dalen och havet. 
(null)

Kvällen slutade på ett litet hak, verkligen ett hål i väggen, med vidunderlig utsikt, flera katter, trevlig service och pyttesmå pizzor. Annorlunda, men bra😊. 

#1 - Lene

Vi får ju se det positivt och det är att ni fick rört på er denna kväll. Och fick en underbar kväll ändå verkar det som.
Det är ju så att det är bättre för knäna och ryggen att gå uppför än nerför. Det gäller trappor också. Det är bättre för knäna att gå uppför en trappa än nerför. Så det är inte konstigt att du reagerar som du gör. Och försiktig ska du vara iom du har problem med ryggen. Jörgen, min man har haft så mycket problem med ryggen, så jag är nog lite av en expert på det.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Jag är glad att jag inte bor där permanent, hur vackert det än är!
Annapannapuff