Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 32, 2018)
Sista semesterveckan. Tänk att vi bara igår solbadade på altanen i Spanien! Idag vaknade vi i ett grått och regnigt Bromma. Flyget i natt var försenat och taxikön på Arlanda evighetslång. När allt bagage var uppburet till lägenheten var klockan nästan 03.00! 
☀️ Tänk att vi fick en kväll i Frigiliana, den vita bergsbyn med vidunderlig utsikt! Middagen går inte till världshistorien, men de vackra vyerna och trånga gränderna, I like! 
(null)

☀️ I Frigiliana köpte vi bokstäverna till vår lägenhets namn, Casa BIE. Nu har även vårt spanska hem ett namn! 
(null)

☀️ Bästa stranddagen var nog den när det blåste som mest! Till och med jag gav mig ut i vågorna en liten stund:)! 
(null)

☀️ Vårt planerade äventyr till floden Rio Verde blev längre än vad vi tänkt oss. Målet var helt klart värt resan, men min rygg har inte återhämtat sig från de skumpiga vägar än:(.
(null)

☀️ Tänk vad dagarna gick fort på slutet, vi hann ju inte allt jag tänkt mig! Tur att det blir fler resor till Spanien och Nerja❤️.
☀️ Nu tar tjejerna över! Det kändes bra, men vemodigt, när vi igår kväll lämnade Spanien. Vi lämnade över det härliga vädret och lägenheten till dottern och tre av hennes kompisar. De kommer ha det fantastiskt, det vet jag! Men jag, då? 
☀️Världens bästa J, som haft katterna boende hos sig, hade inte bara sett till att katterna var tillbaka i lägenheten och väntade på oss, utan dessutom hade hon köpt bröd, mjölk, pålägg, yoghurt och bullar som låg och väntade på oss! Bullar var bara SÅ gott klockan 03.00! 
☀️ Och katterna? Oj, vad de var saknade! Om de saknat oss? Jag tror faktiskt det! Fast Siri försökte kväva spinnandet och spela svårflirtad, som alltid när jag "övergivit" henne.. Jag hann till och med somna innan hon svalde stoltheten och lade sig mot mina fötter❤️. De andra två gosade massor och lekte sedan med vara dra och "jagade" i ett öppet fönster, som vilken kväll som helst:). 
☀️ Svärfar fyller 80 år idag, söndag! Vi missade ju partyt igår, så vi får fira honom alldeles själva nästa helg. Piggare 80-taggare får man leta efter! Han promenerar dagligen, sällskapsdansar varje vecka och har inte slagit av på varken takt eller ambitioner när det gäller jobb. Vi har den perfekta presenten, full med fart och energi - precis som han själv! 
☀️ Nu börjar vardagen och med full fart kastar vi oss nu in i första arbetsveckan efter semestern, medan sommarlovet sträcker sig en dryg vecka till för ungdomarna. 

#1 - Lene

Vilken vecka! Välkomna hem!!
Och stort grattis till din svärfar.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Tack, det är skönt att vara hemma igen😊! Kran Anna
Annapannapuff