Annapannapuff

Veckan som gått, (vecka 34, 2018)
☀️ Så var det dags för den andra jobbveckan efter semestern, min första hela. Och tänk, jag överlevde:)! 
☀️ Kräftskalen från förra veckans kräftskiva blev till fond och i tisdags blev den fonden grunden till risotto, något som min son önskat sig i flera veckor. Den blev perfekt, lagom krämig och med mycket smak! 
☀️ Mitt i veckan drog jag och dottern med oss några fantastiska människor på bio. Vi såg Mamma Mia - Here we go again, andra gången för mig. Vilket lyckopiller! Mer ABBA-musik åt folket! 
☀️ Jag har skaffat mig en ny fysioterapeut och hoppas att vi ska kunna samarbeta bra framöver, både bra och lite sämre ryggdagar. Hon gav ett riktigt bra intryck och jag har fått lite nya övningar att jobba med hemma. 
☀️ I torsdag var vi tillsammans med svärfar på en lokal restaurang, Sjöpaviljongen. Vi fick en ljuvlig sensommarkväll (den sista?) på uteserveringen vid Mälarens strand. När vi skulle hem blockerades vägen av brandkår och polis, det brann i en närliggande cykelaffär! Kvällen fick en något annorlunda avslutning, jag och maken fick gå en mycket alternativ väg hem, i beckmörker! Vi fick lysa med mobiltelefonerna på stigen framför oss, innan vi kom till upplysta vägar igen. Så här mörkt var det:
(null)

☀️ Nu är jag tillbaka på SATS igen, 2 pass med lätt styrketräning. SÅ tungt! Men SÅ skönt! Nästa vecka lägger jag till lite konditionsträning, om allt går enligt plan. Ryggen är så mycket bättre för tillfället och jag håller alla tummar jag har för att det ska hålla i sig!  
☀️ I fredag var vi ett gäng som besökte nya butiken Uniqlo, på Hamngatan här i Stockholm. Mycket människor och mycket fina kläder. 
☀️ I lördags var det dags för grillkväll hos Syster Yster igen. Vi grillade kyckling och satt ute under filtar och huttrade. När vi blev lite sötsugna efter maten gjorde jag en äppelpaj i mikrovågsugnen, som var klar bara 7 minuter senare! Den blev perfekt i konsistensen, men hade naturligtvis inte någon fin, brun, grillyta. Sammanfattningsvis var det väl inte världens godaste äppelpaj, men en av de snabbaste:). Och åtgång hade den, rekordsnabb även den:)! Receptet var typ det här, minus hasselnötter och med vanligt strösocker. 
☀️ I dag har vi varit och plockat äpplen hos en vänlig granne, för att göra äppelmos. Nu är frysen full av ljusrosa, fluffigt mos och vintern är räddad! Återigen slås jag av hur fantastisk min Assistent från Electrolux är, jag fick den i 30-årspresent av mina föräldrar. Den separerar skräp från mos hur lätt som helst och gör ett ganska tufft jobb enkelt. 


#1 - Lene

Vilken vecka du har haft! Massor av äventyr. Härligt!
Jag hoppas du får en fin vecka denna veckan.
Ha en härlig dag

Kramar
Lene

Svar: Detsamma! Full fart framåt:)!
Annapannapuff