Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 35, 2018)
☀️ Min nya fysioterapeut är riktigt bra! Hon förklarar ordentligt varför jag får just de övningarna jag får och vi har tillsammans satt upp både kortsiktiga och långsiktiga mål. Det gör lite mer ont efter våra sessioner just nu, men det tror jag kommer lägga sig. 
☀️ Veckans födelsedagsbarn har varit tre stycken! I onsdags firades min äldsta systerson hemma hos oss med löjromschips, risotto och tårta: 
(null)

Samma dag fyller även min väninna M år och henne firade vi fredags. Vi bjöd på röding och bubbel och pratade ikapp efter hela sommaren. I torsdags fyllde min sondotter tillika guddotter 11 år, den lilla lyxliraren firade sin födelsedag på en grekisk ö. 
☀️ I helgen var det dags för dottern att få sin julklapp, bodyflight! Hon hade gett bort samma upplevelse till en kompis, så två taggade tjejer fick två minuter viktlöshet var. Succé! 
☀️ I delar av veckan och helgen har vi haft sommarvärme igen och det ska tydligen fortsätta in i nästa vecka. Visst är det härligt, lite svårt vad man ska sätta på sig för kläder igen, bara...
☀️ I dag harjag haft besök av en vän och före deras kollega. Vi har ett (än så länge hemligt) projekt på gång tillsammans, vilket känns jättekul! Vi jobbar så bra ihop och att vi alltid har roligt gör ju inte saken sämre. 
☀️ Söndagsmiddag. Visst är det härligt att laga mat i lugn och ro? Idag blev det ugnsstekt kyckling, ris och fantastiskt god sås gjord på stekspadet: 
(null)




#1 - Lene

Åhh vad spännande med ett hemligt projekt. Det är alltid spännande med något nytt. Vi får se vad min planering för framtiden leder till. Jag kommer ta kontakt med dig i just detta lilla ärende faktiskt. Men inte riktigt än. hihi. Nu blev du nyfiken va?!
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Men, vad spännande! Ett till hemligt projekt! Jag är SÅ nyfiken:)!
Kram Anna
Annapannapuff