Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 33, 2018)
☀️Veckan började med konferens i dagarna två. Härligt med inspiration, nu kör vi HT 2018! 
☀️ Jag har ett nytt jobb! Mitt nya gymnasium har både teoretiska och  praktiska program, vilket jag tycker ska bli jättespännande 
☀️ Första veckan efter semestern är alltid tuff, årets tuffaste?  Det har varit en trött helg, vi har verkligen mest hängt hemma. Jag har pysslat lite och gjort äppelmarmelad, sånt ger mig energi! Tyvärr klarar inte ryggen att göra äppelmos i år, en stor sorg:). 
☀️ Dottern är tillbaka från Spanien! Så skönt att ha henne hemma igen, jag har verkligen saknat henne! 
☀️ Helgen avslutades med kräftkalas här hemma. Tyvärr blev det inget kräftfiske för oss i år (heller), men köpta, frysta fungerade lika bra. Jag har nu kokat fond på skalen, så en grym risotto är inplanerad i veckan! 
☀️ Nu i veckan är det skolstart, både på mina skolor och för mina barn. Sonen börjar årskurs 8, dottern börjar andra ring. Lite skönt med vardag och rutiner är det allt och jag gillar känslan av nystart! Och höst är verkligen inget jag fruktar. 
☀️ Ryggen då? Denna trista följetong. Jag har haft ett litet bakslag, eventuellt orsakat av den skumpiga bilfärden en av de sista dagarna  i Spanien. Jag har fått rådgivning per telefon och har ett läkarbesök inbokat i veckan som kommer. Nu vill jag mest komma tillbaka till SATS och träningen som jag tyckte fungerade så bra. Och så behöver jag en ny fysioterapeut-kontakt, nu när det gör så mycket mer ont än tidigare. 
(null)
I morgon är det ny vecka, med nya möjligheter. 

#1 - Lene

Usch vännen, jag hoppas ryggen "rättar till sig" inom det snaraste. Det är ett skit att ha ont i ryggen. Min man har haft stora problem med sin rygg och har ff med jämna mellanrum, så jag har levt nära det i många år. Själv har jag ju alltid smärta i hela ryggpartiet, men det är min fibro som spökar där.
Var rädd om dig min vän. Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Smärta är skot, var den än sitter😏! Kram❤️
Annapannapuff